Reichman & Rommelaar

Makelaarskantoor
Reichman & Rommelaar

Twee namen, één bedrijf, één filosofie

Zoekopdracht

Het snelst geïnformeerd.
Dankzij onze online zoekservice kunt u direct nadat een huis of appartement op de markt is gekomen, persoonlijk door ons worden geïnformeerd. Toezending van de geselecteerde woningen kan per e-mail, fax of per post.

Hoe werkt dat precies?
Vooraf wordt door u een aantal zoekcriteria vastgesteld. Op basis van die criteria selecteren wij iedere dag of er bij ons kantoor of bij een van de circa 180 collega makelaarskantoren in de Regio Haaglanden een object in de verkoop is gekomen. Bij een “match” met uw criteria geven wij dit direct aan u door.

Eén maand kosteloos?
Wij bieden u deze zoekopdracht kosteloos aan voor een vaste periode van één maand. Als u na die maand de zoekopdracht wenst te continueren wordt een opdracht tot dienstverlening bij de aankoop van een woning opgesteld. Hierin wordt vastgelegd dat er geen kosten in rekening worden gebracht voor het voortzetten van de zoekopdracht, en u als u tot een aankoop overgaat, gebruik zult maken van de dienstverlening van Makelaarskantoor Reichman & Rommelaar BV. Dit tegen de gezamenlijk overeengekomen bemiddelingskosten.

Courtage
De courtage in Nederland is vrij.  Alle makelaars hanteren een eigen tarief. Afhankelijk van het soort opdracht ligt dat, exclusief BTW, tussen de 0.75% en 2.25% (voor taxaties geldt een ander tarief). Verder is de hoogte van het tarief afhankelijk van o.a. de hoogte van de koopsom en uiteraard de kwaliteit van de dienst. Makelaarskantoor Reichman & Rommelaar behoort zeker niet tot de goedkoopste makelaars, doch hanteert wel een zeer concurrerend tarief. Bij belangstelling, doen wij u graag een voorstel.