Reichman & Rommelaar

Makelaarskantoor
Reichman & Rommelaar

Twee namen, één bedrijf, één filosofie

Over Ons

Twee namen, één bedrijf, één filosofie. Met een degelijke aanpak die vraag en aanbod voor ú bij elkaar brengt. Traditioneel waar het gaat om vakmanschap, betrouwbaarheid en betrokkenheid. Eigentijds waar het aankomt op marktkennis, actiesnelheid, automatisering en relatienetwerken.

Negen van de tien
Vanaf 1961 werkend als makelaarskantoor met een grote focus op kwaliteit en service. En dat werkt. Na een eerste kennismaking ontstaat er in negen van de tien gevallen een relatie waarbij klanten bij iedere volgende stap in de huizenmarkt bij ons terugkomen – een beter bewijs van klanttevredenheid is er niet.

Zekerheid
Kopen, verkopen, verhuren, het is voor weinig mensen dagelijks werk. Het gaat om ingrijpende beslissingen, grote geldbedragen, meestal om het grootste bezit dat particulieren hebben. En dat alles in een markt, die voortdurend in beweging is. Reichman & Rommelaar is voor 100% thuis in die markt en kan u de koop- en verkoopsupport en zekerheid geven die ú zoekt.

Support
Binnen het team van medewerkers heeft ieder een eigen specialisme opgebouwd. Bouwkundige knowhow, ervaring in onderhandelen en prijsvorming, het zijn stuk voor stuk belangrijke onderdelen van onze support. Met name op het gebied van het internationale netwerk in de regio heeft Reichman & Rommelaar bijzondere expertise in huis.

Bespaar tijd en moeite
Een huis kopen of verkopen, het vraagt veel wikken en wegen, en veel tijd en aandacht. Met de begeleiding van Reichman & Rommelaar kunt u zich gelukkig veel tijd en moeite besparen. Er wordt dan vóór u gezocht en gehandeld: door professionals die de markt door-en-door kennen in alle fasen van het proces, met een terugkoppeling naar de cliënt op cruciale momenten. Een zorg minder. Daarbij wordt volop gebruik gemaakt van het eigen netwerk en de vele ingangen en relaties die we in de loop der jaren in de regio hebben opgebouwd. Naast persoonlijke betrokkenheid is dat een zeer belangrijke succesfactor!

Een huis kopen
All-in support of begeleiding op onderdelen.
Bijna altijd komen de transacties tussen kopers en verkopers tot stand door middel van een verkopende makelaar en aankopende makelaar. Wij zijn gespecialiseerd om u díe aankoopbegeleiding te geven die ú van ons wenst. Daarbij kunt u gebruik maken van onze all-in support of met ons afspraken maken over een aankoopbegeleiding op onderdelen. Graag lichten wij de verschillende mogelijkheden in een kennismakingsgesprek nader toe.