Reichman & Rommelaar

Makelaarskantoor
Reichman & Rommelaar

Twee namen, één bedrijf, één filosofie

Onderhoud

Als een extra service kunnen wij voor onze opdrachtgevers bij Multipath Vastgoed of cliënten van het makelaarskantoor, met Multi Construct bv onderhoud en schoonmaak werkzaamheden uitvoeren.  Bijvoorbeeld bij een wisseling van huurders zijn er over het algemeen vaak wat mutatie werkzaamheden die vlot opgepakt moeten worden om geen onnodige leegstand op te lopen.

Maar ook snel ter plaatse zijn met eigen mensen in geval van een lekkage of een riool probleem, en zelfs het monteren van een nieuwe keuken is mogelijk, dit zijn zaken die natuurlijk beter uitgevoerd kunnen worden als dat in eigen beheer kan plaatsvinden, vanzelfsprekend zijn onze tarieven hiervoor gelijk of beter dan wat deren rekenen, het voordeel moet zijn snelheid en een plezierige / vakkundige oplossing van een reparatie verzoek van huurders.

Het spreekt voor zich dat we dan gebruik maken van het contact met de huurders wat we al hebben met beheer of het makelaarskantoor en daardoor het begeleiden van onderhoud, reparaties en/of verbouwingen beter verloopt

Let op!

Spoedgevallen dienen te worden gemeld tussen 9 en 10 uur op nummer 070-5113400

Het kan zijn dat wij op dit nummer niet bereikbaar zijn omdat wij vanuit huis werken om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Echt alleen voor spoedgevallen kunt u dan tussen 9 en 10 uur (in de ochtend) contact opnemen met Mevr. Chaudron 06-83225715 of Dhr. Mijdam 06-54220366.

Verder dienen alle reparatieverzoeken en vragen per mail verstuurd te worden naar

beheer@multipath.nl

Wij hopen dat u begrip hebt voor de situatie en rekenen op uw medewerking.