Reichman & Rommelaar

Makelaarskantoor
Reichman & Rommelaar

Twee namen, één bedrijf, één filosofie

Nieuwbouw

DE GOUVERNEUR

NIEUWBOUW PARK070

Na het werk rijd je de ondergrondse parkeergarage in en neem je de trap of lift naar boven. Laat de dag van je afglijden, als je boven komt in de heerlijk groene binnentuin! De buurkinderen spelen buiten en je ruikt de geur van een net aangestoken barbecue. Terwijl je naar je huis slentert bedenk je wat jullie met het avondeten gaan doen. Maar eerst nog even lekker zitten op je terras met een glaasje. Terwijl de zonnestralen je gezicht verwarmen denk je er nog even over na…

https://www.park070.nl/

VLIETHAVEN LEIDSCHENDAM

Welkom in Vliethaven, de nieuwe villawijk van Leidschendam. Het voormalige bedrijventerrein aan de Parnashofweg (voormalige locatie van Motorhuis, Connexxion en NBD) gaat binnenkort op de schop. Hiermee maakt alle bedrijfshuisvesting plaats voor een fantastische woonlocatie aan de Vliet. In deze groene woonbuurt komen 79 exclusieve woningen en een haven met circa 25 ligplaatsen.

https://www.Vliethaven.nl

OOSTEINDE VOORBURG

Aan het Oosteinde in Voorburg komt een riante tweekapper. Twee royale woningen voor mensen die duurzaam, comfortabel en luxe willen wonen. Op een goed bereikbare locatie met winkels, scholen en andere voorzieningen in de nabijheid. Misschien woont u hier straks zorgeloos en fijn?

https://www.oosteindevoorburg.nl