Reichman & Rommelaar

Makelaarskantoor
Reichman & Rommelaar

Twee namen, één bedrijf, één filosofie

Diensten

Ons kantoor kan u helpen met één van de volgende diensten:

Zoekopdracht

Het snelst geïnformeerd.
Dankzij onze online zoekservice kunt u direct nadat een huis of appartement op de markt is gekomen, persoonlijk door ons worden geïnformeerd. Toezending van de geselecteerde woningen gebeurt per e-mail.
Meer

Verkopen

Een woning verkopen begint met een opname, ieder huis is anders, verschillende ingrediënten bepalen de te verwachten prijs en verkoopsnelheid. De vergoeding voor de makelaar is dan ook afhankelijk van een inschatting daarvan, makelaars leveren maatwerk.

Meer

Verhuren

Huurinkomsten zijn niet belast voor de inkomstenbelasting, maar belast in Box III waarbij een fictief rendement wordt berekend op het eigen vermogen, dus na aftrek van schulden, het komt er op neer dat dan 1,2% belasting wordt betaald op de zogenaamde overwaarde.
Meer

Taxaties

Een taxatierapport is bijvoorbeeld nodig voor de aan- of verkoop van een woning, een verbouwing of het oversluiten van een hypotheek. Maar ook indien de WOZ-waarde naar uw mening niet juist is vastgesteld kan een taxatierapport de onderbouwing geven die u nodig heeft om succesvol bezwaar te maken. Dit kan van groot belang zijn aangezien de WOZ-waarde voor steeds meer zaken als basis wordt gebruikt, zoals het vaststellen van erf- of schenkbelasting.
Meer

Expats

Tijdelijk in het buitenland werken heeft zo zijn aantrekkelijke, maar ook minder aantrekkelijke kanten. Met onze x-pat settle service maken we het buitenlandse werknemers van grote internationale bedrijven in de regio al jarenlang zeer naar de zin. Met een woonomgeving die hen past en een professionele service-aanpak die veel verder gaat dan een goede woning alleen.
Meer

Beheer

Wanneer u voor langere tijd naar het buitenland vertrekt, wilt u uw huis natuurlijk zonder zorgen kunnen achterlaten, Multipath Vastgoed b.v. beheert onroerend goed portefeuilles voor zowel particulieren als beleggers.
Meer

Onderhoud

Als een extra service kunnen wij voor onze opdrachtgevers bij Multipath Vastgoed of het makelaarskantoor met Multi Construct bv onderhoud en schoonmaak werkzaamheden uitvoeren.
Meer