Reichman & Rommelaar

Makelaarskantoor
Reichman & Rommelaar

Twee namen, één bedrijf, één filosofie

Westvlietweg 71

Westvlietweg 71-2 te Den Haag

NIEUWBOUWONTWIKKELING ‘HUYGENS10’ Nieuwe bedrijfsunits (10) op kleinschalig bedrijventerrein, iedere unit met 2 eigen parkeerplaatsen, gelegen aan de Westvlietweg te Den Haag, aan de rand van het oude centrum van Voorburg, de unit heeft een kantoor en bedrijfsruimte op parterre en kantoorruimte op de verdieping, middels een loopbrug, is het kantoor op de verdieping ook bereikbaar met een eigen entree. De voorzijde van het project aan de Westvlietweg, waar deze unit is gesitueerd, biedt een mooi uitzicht op de Vliet en buitenplaats Hofwijck. Vanaf de verdieping is de skyline van Den Haag zichtbaar.

Bij de realisatie van dit project is gebruik gemaakt van duurzame en onderhoudsvriendelijke materialen. De vloeren, wanden en het dak zijn voornamelijk van beton, de gevels zijn opgetrokken uit metselwerk. Het ontwerp van de gebouwen, waarbij de bedrijfsruimten aan de achterzijde via de afgesloten binnenstraat tussen de twee gebouwen middels een overhead deur te bereiken zijn, heeft een hoogwaardige uitstraling waarbij veel aandacht is besteed aan materiaalgebruik en detaillering. De architectuur suggereert een kantoorgebouw. De mogelijkheid om de kantoorruimte op de verdieping aan de achterzijde te ontsluiten geeft de eigenaar/gebruiker de flexibiliteit tot meervoudig gebruik.

Voor meer informatie, zie website: www.huygens10.nl

Algemeen: De afgewerkte bedrijfsunit is gelegen in het bedrijvencomplex “Huygens10” aan de rand van het centrum van Den Haag, Delft, Leidschendam, Rijswijk en Voorburg. Dit bedrijvencomplex is net opgeleverd in 2019 aan de Westvlietweg tegenover “Hofwijck” in Voorburg.

Bereikbaarheid: Bedrijvencomplex “Huygens10” is eenvoudig bereikbaar vanaf respectievelijk de Rijksweg A-12 (Den Haag – Utrecht v.v.) en de A-13 (Den Haag – Rotterdam v.v.) en de A-4 (Den Haag- Amsterdam v.v.), zomede vanuit het centrum van Voorburg, Den Haag en Rijswijk.

Metrage: Begane grond: 85,5 m² BVO met een verdiepingshoogte van 3,75 meter en kantoor en bedrijfsruimte en de 1e verdieping 83 m² BVO.

Parkeren: 2 parkeerplaatsen gelegen op eigen terrein.

Opleveringsniveau: De afgebouwde bedrijfsunit wordt opgeleverd in huidige staat en is onder andere voorzien van:

* monoliet gestorte betonvloer met een draagvermogen van maximaal 1.500 kg/m² (begane grond);
* (kanaalplaat) verdiepingsvloer met een draagvermogen van maximaal 500 kg/m²;
* elektrisch bedienbare overheaddeur ;
* vrije hoogte circa 3.76 meter (begane grond);
* vrije hoogte circa 3.58 meter (verdieping);
* pantryblok v.v. warm en koud stromend water;
* open vurenhouten trap;
* toiletruimte;
* buitenverlichting;
* vloerverwarming op de bg en de verdieping middels een lucht warmtepomp;
* Op het dak zijn 21 zonnepanelen aangebracht;
* Geïsoleerde buiten gevels;
* kunststof kozijnen en ramen v.v. isolerende beglazing;
* meterkast

HUURVOORWAARDEN

Huurprijs: € 1.495,– per maand te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Huurtermijn: 5 jaar met de mogelijkheid de huurovereenkomst telkenmale met 5 jaar te verlengen.

Opzegtermijn: 12 maanden voor expiratie huurovereenkomst per aangetekend schrijven of bij deurwaardersexploot.

Oplevering: In overleg, op korte termijn mogelijk.

Huurbetaling: Per maand vooruit.

Huurprijsaanpassing: Jaarlijks, zal per huuringangsdatum, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, de huurprijs worden aangepast op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Service kosten: € 47,50 per maand te vermeerderen met de BTW voor de navolgende leveringen en diensten vanuit verhuurder:
– onderhoud overheaddeur(en);
– onderhoud verwarming installatie;
– administratiekosten beheerder.

Huurder dient zelf zorg te dragen voor nuts aansluitingen alsmede de meterhuur bij de desbetreffende nutsbedrijven.

Huurovereenkomst: Standaard huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) in januari 2015. Van deze huurovereenkomst maken deel uit de algemene bepalingen kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, welke op 17 februari 2015 gedeponeerd zijn bij de griffie van de rechtbank Den Haag en aldaar zijn ingeschreven onder nummer 15/21.

Zekerheidsstelling: Bij ondertekening van de huurovereenkomst, zal huurder een bankgarantie stellen ter grootte van drie maanden huurverplichting te vermeerderen met (eventuele) servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Voorbehoud :
– positief kredietinformatierapport ter beoordeling van verhuurder;
– goedkeuring directie verhuurder.

Kaart