Reichman & Rommelaar

Makelaarskantoor
Reichman & Rommelaar

Twee namen, één bedrijf, één filosofie

Beheer

Wanneer u voor langere tijd naar het buitenland vertrekt, wilt u uw huis natuurlijk zonder zorgen kunnen achterlaten, MULTIPATH VASTGOED beheert onroerend goed portefeuilles voor zowel particulieren als beleggers.

Tijdens uw afwezigheid zorgt Multipath Vastgoed onder meer voor de administratie, het contact met de huurders en het begeleiden van onderhoud, reparaties en/of verbouwingen.  Niet onbelangrijk de beheer activiteiten vinden strikt gescheiden plaats van de financiën, een borging die van groot belang is.

Huur/Verhuur
Voor permanente en tijdelijke huur van voornamelijk gestoffeerde en/of gemeubileerde woningen bent u bij R&R aan het juiste adres. Een jarenlange ervaring in de Haagse regio heeft geleid tot een specialisme in huur en verhuur aan Expats die zich tijdelijk in Den Haag vestigen.

Ook als u zelf tijdelijk in het buitenland verblijft kunt u het verhuren van uw woning met een gerust hart aan ons overlaten. Met een uitgebreid servicepakket kunnen wij u op vele vlakken van dienst zijn, waarbij de samenhang tussen het makelaarskantoor en de beheer activiteit, natuurlijk erg handig zijn.

Bekijk ook de website van onze beheerafdeling Multipath Vastgoed