Reichman & Rommelaar

Makelaarskantoor
Reichman & Rommelaar

Twee namen, één bedrijf, één filosofie

Westerbaenstraat 20

Westerbaenstraat 20 te Den Haag

In het gewilde Zeeheldenkwartier gelegen compleet gerenoveerd, drielaags bovenhuis met een woonoppervlak van ca. 195 m²! Niets is overgeslagen bij de renovatie van dit werkelijk unieke bovenhuis. Zo is de hele woning voorzien van een in visgraat motief gelegd eikenhouten lamelparketvloer, is de keuken verplaatst naar de woon-eetkamer en zijn de badkamers hoogwaardig afgewerkt in een grijs/zwart kleurstelling, kortom helemaal volgens de huidige trends!

Indeling:

Entree op straatniveau met trap naar de overloop op de eerste etage, die middels fraaie dubbele stalen deuren, toegang geeft tot de woon-eetkamer en keuken. De woonkamer is heerlijk ruim, wat nog geaccentueerd wordt door de mooie plafondhoogte van ruim 3 meter. De in donkergrijs strak uitgevoerde keuken is voorzien van een licht composiet aanrechtblad en uiteraard van een koel-vriescombinatie, combi-oven/magnetron, vaatwasser, inductie kookplaat met verschillende zones en een geïntegreerde afzuiging. Aan de achterzijde en fijn balkon en op deze etage verder nog een toilet en twee goede (studeer) kamers.

2e etage:
Middels doorlopende trap toegang tot de zeer ruime overloop met toegang tot alle vertrekken. De grootste slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde. De andere twee slaapkamers liggen aan de achterzijde en zijn eveneens mooi van formaat. Slaapkamer 4 is naast de hoofdslaapkamer aan de voorzijde gelegen en kan uitstekend dienen als walk-in closet. De riante badkamer ligt mooi centraal op de etage en is voorzien van een walk-in shower, ligbad, toilet en dubbel wastafelmeubel.

3e etage:
De derde etage is werkelijk subliem en heerlijk licht. Deze etage is compleet ingericht als mastersuite met een eigen badkamer, voorzien van een luxe vrijstaand bad, walk-in shower en een eigen toilet. Allemaal op hetzelfde hoge niveau afgewerkt als de rest van het huis.

Kortom; een compleet en fantastisch afgewerkt ruim drielaags bovenhuis op gewilde plek in het Zeeheldenkwartier!

Bijzonderheden:

– geheel en met smaak gerenoveerd in 2020/2021;
– vloer, buitengevel en dak voorzien van isolatie;
– kunststof kozijnen met dubbele beglazing;
– voorgevel recent gereinigd en opnieuw gevoegd;
– elektrische installatie in 2020 volledig vernieuwd;
– Remeha HR CV-ketel, bouwjaar 2020;
– nieuwe radiatoren met op maat gemaakte ombouwen;
– actieve VvE van 2 (verticaal) met voor dit appartement een bijdrage van € 75,- maand;
– VvE ingeschreven bij de KvK;
– gelegen op eeuwigdurende erfpachtgrond waarbij de canon- en beheerskosten eeuwigdurend zijn afgekocht;
– door de firma Alex Plattegronden opgesteld meetrapport, conform de branchebrede ‘meetinstructie gebruiksoppervlakte woningen’;
– gezien het oorspronkelijke bouwjaar zullen in de koopovereenkomst standaard de ouderdoms- en materialeclausule worden opgenomen, alsmede de niet- bewoningsclausule;
– projectnotaris van toepassing.

Kaart