Reichman & Rommelaar

Makelaarskantoor
Reichman & Rommelaar

Twee namen, één bedrijf, één filosofie

Vleutenstraat 5

Vleutenstraat 5 te Den Haag

In de gezellige wijk Leyenburg ligt deze charmante drielaagse woning met een woonoppervlak van ca. 101 m² en een geweldige tuin op zuidwest met een oppervlak van ruim 85 m²! De woning is gelegen in de rustige Vleutenstraat die in zijn geheel is bebouwd in de jaren ’50 met dezelfde type woningen, een gezellige woonstraat! In de buurt bevinden zich verschillende leuke winkels en diverse openbaarvervoer verbindingen, alsmede sportverenigingen. Doordat de tweede etage/zolder is voorzien van een grote dakkapel, is hier een goede extra slaapkamer gecreëerd, kortom een compacte eengezinswoning met heerlijk veel buitenruimte!

Indeling:

Begane grond:
Via keurig betegelde voortuin toegang tot het huis middels ruime open gang naar de lichte en verassend ruime woonkamer. De keuken bevindt zich in de aanbouw en is uitgevoerd in een moderne kleurstelling en met mooie inbouwapparatuur. Doordat er in de uitbouw een dakraam is geplaatst, is het hier ook verassend licht. De woonkamer biedt middels een schuifpui toegang tot de waanzinnig mooie en ruime tuin met een oppervlak van ruim 85 m² en dat alles op een zuidwest ligging, heerlijk zonnig dus! Achterin de tuin is nog een mooi houten chalet gebouwd, te gebruiken als berging of hobbyruimte, aangezien er ook elektra aanwezig is. De aangebouwde veranda biedt een gezellige en beschutte plek om te genieten van die late zomeravonden.

1ste verdieping:
Middels de trap bereikt u de overloop van de eerste etage alwaar een grote slaapkamer aan de voorzijde. Aan de achterzijde zijn de twee andere slaapkamers samengevoegd tot nog een slaapkamer van mooi formaat met toegang tot eigen balkon met uitzicht over de fraaie achtertuin. Aan de voorzijde treft u de badkamer aan, met een inloopdouche, toilet, wastafelmeubel en een designhanddoekradiator.

2e verdieping:
Doorlopende trap die uitkomt op een leuke derde slaapkamer, eveneens van goed formaat, doordat er aan de achterzijde een grote dakkapel is geplaatst. Ook hier weer veel licht en leuk uitzicht over de tuin. Op deze etage bevindt zich verder nog een bergruimte met opstelplaats voor de CV-ketel.

Bijzonderheden:

– volledig voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing;
– uitbouw ca. 9 jaar geleden geplaatst;
– grote dakkapel aan de achterzijde, waardoor ruime derde slaapkamer;
– heerlijk grote en zonnige achtertuin met houten chalet;
– kadastraal: gemeente Loosduinen, sectie: N, nummer: 2191, perceeloppervlakte: 165 m²;
– door de firma Object & Co. opgesteld meetrapport conform NEN 2580 norm;
– bouwjaar 1950;
– gezien het originele bouwjaar, zullen in de NVM- koopovereenkomst preventief de ouderdomsclausule- alsmede de materialenclausule worden opgenomen;
– aangezien verkoper het huis niet zelf heeft bewoond, zal in de NVM-koopovereenkomst de zogenaamde niet-bewoningsclausule worden opgenomen.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door Makelaarskantoor Reichman & Rommelaar B.V. wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kaart