Reichman & Rommelaar

Makelaarskantoor
Reichman & Rommelaar

Twee namen, één bedrijf, één filosofie

Venestraat 41

Venestraat 41, Leidschendam

Luxueus wonen in een monument
Als u helemaal niets met klussen heeft maar wel in een stijlvol en luxe monument wilt wonen dan is deze halfvrijstaande vierkamerwoning aan de Venestraat 41 uw droomhuis. Dit benedenhuis met opkamer op de eerste etage in de Venestraat, het karakteristieke oude centrum van Leidschendam is totaal gerenoveerd en in instapklaar. En hoe! U hoeft alleen nog de verhuiswagen te laten komen.
Het appartement op de begane grond maakt onderdeel uit van het project ‘Wonen bij de sluis’. Hierbij is dit woonhuis, een gemeentelijk monument, met het ernaast gelegen voormalige winkelpand getransformeerd tot vier luxe woningen. De ingrijpende verbouwing kwam er in de praktijk op neer, dat feitelijk alleen de oude voorgevel is blijven staan. Verder is werkelijk alles vernieuwd. Het complete achterhuis is opnieuw opgebouwd. Zo komt u bijvoorbeeld uw woning binnen waar vroeger de garagedeur was. In de gang bevindt zich het gastentoilet. Maar de aandacht wordt direct getrokken naar de twee stalen openslaande deuren die toegang geven tot de ruime, iets lager gelegen woonkamer. De woning is hier verdiept om meer hoogte aan te brengen in de living. De ramen aan de voorzijde en zijkant, zorgen voor aangenaam veel lichtinval. De houten vloeren en witte muren en plafonds met plafonnières en inbouwspots geven de woonkamer een luxe maar tegelijkertijd ook een warme uitstraling. Eyecatcher in de woonkamer is zonder twijfel de luxe open keuken met eiland waarin de spoelbak is verwerkt. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Terwijl u aan het koken bent, hoeft u niets te missen van uw gezelschap: u kijkt zo de gezellige woonkamer in.

‘Achterhuis’
Via een hal die u bereikt door de deur bij de keuken, komt u in ‘het achterhuis’. Aan de rechterzijde heeft u hier eerst de luxe badkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad, een inloopdouche, toilet en badkamermeubel. Het raam, met uitzicht op de muur, zorgt voor lekker natuurlijk daglicht, zonder dat u hier bang hoeft te zijn dat u wordt bespied. Na de badkamer heeft u de eerste slaapkamer aan uw rechterhand. Deze kamer heeft openslaande deuren naar de tuin. De tweede kamer met openslaande deuren wordt eveneens door de hal ontsloten. Aan het einde van de hal wacht u een interessante verrassing. Een fraaie trap brengt u naar de overloop en de derde grote slaapkamer: de master bedroom. Het raam in deze kamer geeft naast veel lichtinval, een mooi uitzicht over het groen aan de achterzijde van de woning. Uw wasmachine en droger kunt u kwijt in de aparte ruimte die hiervoor bij de trap is gemaakt.

Niet alleen de twee slaapkamers, maar ook de hal geeft toegang tot de zeer ruime achtertuin. De nieuwe schutting biedt voldoende privacy om hier straks van het mooie weer te genieten.

De gehele woning is perfect gerenoveerd, waarbij gebruik is gemaakt van kwalitatieve en duurzame materialen. Het is mogelijk achter de woning een privéparkeerplaats te verkrijgen. Het voordeel van deze woning in topstaat is dat u enkel de verhuiswagen hoeft te reserveren.

De omgeving
Wanneer u de Venestraat uitloopt, staat u bij de bekende sluis van Leidschendam. Zeker in de zomer is hier met al de pleziervaart veel te beleven. Eenmaal de sluis over bent u zo op het Damplein en heeft u alle winkelvoorzieningen binnen handbereik. Ook schoolvoorzieningen zijn in de buurt. En wilt u snel naar omliggende plaatsen zoals Den Haag, Rijswijk, Voorburg, Leiden of verder? U bent met de auto razendsnel op de A4 en de A12. Overigens is de Venestraat ook via het openbaar vervoer prima bereikbaar.

Bijzonderheden:

– bekijk ook de speciaal gerealiseerde website wonenbijdesluis.nl;
– oorspronkelijke bouwjaar 1889 en 2018;
– voor afmetingen verwijzen wij graag naar het door de firma ZIEN24 opgemaakte meetrapport en plattegronden;
– VvE van 4, tezamen met de andere drie nieuw opgeleverde appartementen;
– oplevering in overleg;
– Mogelijkheid tot aankopen privé parkeerplaats op achtererf á € 15.000,00
– garantievoorwaarden 070Vastgoed van toepassing;
– projectnotaris van toepassing.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door Makelaarskantoor Reichman & Rommelaar wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kaart