Reichman & Rommelaar

Makelaarskantoor
Reichman & Rommelaar

Twee namen, één bedrijf, één filosofie

Venestraat 39

Venestraat 39, Leidschendam. (English text below)

Wonen in een luxe monument!

Wanneer u op zoek bent naar een ruim appartement in een karakteristieke omgeving waar u werkelijk helemaal niets meer aan hoeft te doen, dan is het ruime, halfvrijstaande vierkamerappartement aan de Venestraat 39 in Leidschendam iets voor u. U woont in een praktisch fonkelnieuwe woning terwijl het de status van gemeentelijk monument heeft. Kortom, wel de lusten maar niet de lasten van karakteristiek wonen.

Het appartement op de eerste etage maakt onderdeel uit van het project ‘Wonen bij de sluis’ (www.wonenbijdesluis.nl). Hierbij zijn het woonhuis en het ernaast gelegen voormalige winkelpand getransformeerd tot vier luxe woningen. De ingrijpende verbouwing kwam er in de praktijk op neer, dat feitelijk alleen de oude voorgevel is blijven staan. Verder is werkelijk alles vernieuwd. En dat merkt u direct wanneer u de Venestraat 39 binnenkomt. Het ruikt naar nieuw. De binnentrap brengt u naar de overloop. Hier vindt u het gastentoilet. Echter, de aandacht wordt direct getrokken naar de twee stalen openslaande deuren die toegang geven tot de ruime L-vormige woonkamer. De fraai doorgelegde houten vloer en de witte wanden geven de living een warme uitstraling. Wat echter opvalt is dat de ruimte aangenaam licht is. De vier ramen aan de voorzijde, de openslaande deuren naar het aangrenzende terras aan de achterzijde en een zijraam zorgen hiervoor. De vele lichtinval maakt de ruimte nog groter dan die al is.
Eyecatcher in de living is zonder twijfel de luxe open keuken met eiland waarin de spoelbak is verwerkt. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur. Terwijl u hier aan het koken bent, kijkt u uit op het grote, inpandige terras. Het is de dagen aftellen totdat het voorjaar aanbreekt en u hier heel beschut van de eerste zonnestralen kunt gaan genieten.

Luxe badkamer
Via de hal en de trap komt u op de tweede etage. Door het bovenlicht valt er ook hier aangenaam veel daglicht naar binnen. De overloop ontsluit de twee ruime slaapkamers die zich aan weerszijden van deze verdieping bevinden. Ertussenin is de luxe badkamer gerealiseerd. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, toilet en badkamermeubel. Ook hier zorgt een bovenlicht voor natuurlijk daglicht. De twee slaapkamers zijn allebei ruim en beschikken tevens over een raam. De schuine muren geven de slaapkamer dat knusse zolderkamergevoel. Om toch ruimte voor een kledingkast te creëren, is in beide kamers een nis gemaakt. Verder vindt u op de overloop een deur naar de ruimte waar u uw wasmachine en droger kunt plaatsen.
De gehele woning is perfect gerenoveerd waarbij gebruik is gemaakt van kwalitatieve en duurzame materialen. Het is mogelijk om achter de woning een privéparkeerplaats te verkrijgen. Het voordeel van deze woning in topstaat is dat u enkel de verhuiswagen hoeft te reserveren.

De omgeving
Wanneer u de Venestraat uitloopt, staat u bij de bekende sluis van Leidschendam. Zeker in de zomer is hier met al de pleziervaart veel te beleven. Eenmaal de sluis over bent u zo op het Damplein en heeft u alle winkelvoorzieningen binnen handbereik. Ook schoolvoorzieningen zijn in de buurt. En wilt u snel naar omliggende plaatsen zoals Den Haag, Rijswijk, Voorburg, Leiden of verder? U bent met de auto razendsnel op de A4 en de A12. Overigens is de Venestraat ook via het openbaar vervoer prima bereikbaar.

Bijzonderheden:

– bekijk ook de speciaal gerealiseerde website wonenbijdesluis.nl;
– oorspronkelijke bouwjaar 1889 en 2018;
– voor afmetingen verwijzen wij graag naar het door de firma ZIEN24 opgemaakte meetrapport en plattegronden;
– VvE van 4, tezamen met de andere drie nieuw opgeleverde appartementen;
– oplevering in overleg;
– Mogelijkheid tot aankopen van 1 of 2 privé parkeerplaatsen op achtergelegen terrein a € 15.000,- per plaats;
– garantievoorwaarden 070 Vastgoed van toepassing;
– projectnotaris van toepassing.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door Makelaarskantoor Reichman & Rommelaar wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

——————————————————————————————————————————————–

Kaart