Reichman & Rommelaar

Makelaarskantoor
Reichman & Rommelaar

Twee namen, één bedrijf, één filosofie

Venestraat 37A

Venestraat 37A, Leidschendam

Ruim, luxe en licht wonen op een historische plek

U bent op zoek naar een dubbel woonhuis waar u veel ruimte heeft? Het liefst in een bijzondere, authentieke omgeving en in een woning waar u niet eerst hoeft te klussen? Dan is het luxe vierkamerappartement in de Venestraat 37A precies wat u zoekt.

De dubbele bovenwoning op de eerste en tweede etage maakt onderdeel uit van het project ‘Wonen bij de sluis’ (www.wonenbijdesluis.nl). Hierbij is het winkelpand met het ernaast gelegen woonhuis getransformeerd tot vier luxe woningen. De ingrijpende verbouwing kwam er in de praktijk op neer dat feitelijk alleen de oude voorgevel is blijven staan. Verder is werkelijk alles vernieuwd. Een binnentrap brengt u naar de eerste verdieping. Twee fraaie, stalen openslaande deuren geven toegang tot de ruime woonkamer. Wat hier opvalt is de zee aan licht die u tegemoet stroomt. Vijf ramen aan de voorzijde en maar liefst vier aan de zijkant zijn hier de oorzaak van. Samen met de houten vloer en witte muren en plafonds maakt dit licht de woonkamer extra ruim. In de hoek maar zeker in het oog springend, is de open keuken gesitueerd. Deze luxe keuken met spoeleiland is van alle mogelijke inbouwapparatuur voorzien.

Een deur geeft toegang tot de hal, die aan de rechterzijde eerst de luxe badkamer ontsluit. De badkamer heeft een ligbad, een inloopdouche, toilet en badkamermeubel. Na de badkamer heeft u aan uw rechterhand de verrassing van het appartement: een groot terras. Hier kunt u straks heerlijk van het mooie weer gaan genieten. Aan het einde van de hal, die door de drie zijramen eveneens lekker licht is, vindt u de eerste slaapkamer. De drie ramen bieden in deze kamer een mooi zicht op het groen aan de achterzijde van de woning.

Terug naar de hal waar de trap de tweede etage ontsluit. De overloop heeft hier de functie van verkeersruimte voor de berging met ruimte voor de wasmachine en droger, de tweede badkamer met douche, badkamermeubel en toilet én nog twee slaapkamers. Eén daarvan heeft zonder twijfel de status van master bedroom. Maar ook de iets kleinere kamer kan perfect dienstdoen als tienerkamer of studeer- cq werkkamer.

De gehele woning is perfect gerenoveerd, waarbij gebruik is gemaakt van kwalitatieve en duurzame materialen. Het is mogelijk achter de woning een privéparkeerplaats te verkrijgen. Het voordeel van deze woning in topstaat is dat u enkel de verhuiswagen hoeft te reserveren.

De omgeving
Wanneer u de Venestraat uitloopt, staat u bij de bekende sluis van Leidschendam. Zeker in de zomer is hier met al de pleziervaart veel te beleven. Eenmaal de sluis over staat u zo op het Damplein en zijn alle winkelvoorzieningen binnen handbereik. Ook schoolvoorzieningen zijn in de buurt. En wilt u snel naar omliggende plaatsen, zoals Den Haag, Rijswijk, Voorburg, Leiden of verder? U bent met de auto razendsnel op de A4 en de A12. Overigens is de Venestraat ook via het openbaar vervoer prima bereikbaar.

Bijzonderheden:

– bekijk ook de speciaal gerealiseerde website wonenbijdesluis.nl;
– oorspronkelijke bouwjaar 1889 en 2018;
– voor afmetingen verwijzen wij graag naar het door de firma ZIEN24 opgemaakte meetrapport en plattegronden;
– impressiefoto’s o.b.v. de appartementen van huisnummer 39 en 41, werkelijke foto’s volgen. Afwerkingsniveau en materiaalkeuze is vergelijkbaar;
– VvE van 4, tezamen met de andere drie nieuw opgeleverde appartementen;
– oplevering in overleg;
– Mogelijkheid tot aankopen privé parkeerplaats op achtererf a € 15.000,00
– garantievoorwaarden 070Vastgoed van toepassing;
– projectnotaris van toepassing.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door Makelaarskantoor Reichman & Rommelaar wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kaart