Reichman & Rommelaar

Makelaarskantoor
Reichman & Rommelaar

Twee namen, één bedrijf, één filosofie

Venestraat 37

Venestraat 37, Leidschendam

Authentiek en historisch wonen in alle luxe
De Venestraat 37 deed ooit dienst als winkel. Van binnen is de bedrijfsruimte getransformeerd tot een luxe vierkamerwoning. En de entree is verplaatst naar de zijkant van het huis. Nieuwsgierig? Kom naar de open dag op zaterdag 24 november.

Het appartement op de begane grond maakt onderdeel uit van het project ‘Wonen bij de sluis’ (www.wonenbijdesluis.nl). Het winkelpand en het ernaast gelegen woonhuis zijn getransformeerd tot vier luxe woningen. De ingrijpende verbouwing kwam er in de praktijk op neer dat feitelijk alleen de oude voorgevel is blijven staan. Verder is werkelijk alles vernieuwd. De vroegere winkelentree is verplaatst naar de zijkant. U komt de woning binnen in een hal. Hier geven twee fraaie openslaande deuren toegang tot de woonkamer. De ruimte krijgt door de grote ramen aan de voorzijde en de drie ramen aan de zijkant lekker veel licht binnen. De woonkamer is ruim en de houten vloeren en witte plafonds geven het geheel een aangename en warme uitstraling.
Een opvallende verschijning hier is de luxe open keuken met eiland waarin de spoelbak is verwerkt. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Terwijl u hier aan het koken bent houdt u contact met uw huisgenoten. Een deur in de keuken geeft toegang tot de ruime L-vormige achtertuin.

Luxe badkamer
Terug in de hal vindt u aan uw rechterhand de aparte ruimte voor uw wasmachine en droger. Ook is hier het gastentoilet gerealiseerd. Daarna volgt de luxe badkamer. Deze is voorzien van een ligbad, een inloopdouche, toilet en badkamermeubel. Het raam dat uitkijkt op de tuin zorgt voor veel natuurlijk daglicht. Na de badkamer heeft u de eerste slaapkamer aan uw rechterhand. Deze kamer is voorzien van openslaande deuren naar de tuin. De tweede kamer met openslaande deuren wordt eveneens door de hal ontsloten. De master bedroom heeft behalve openslaande deuren naar de tuin tevens nog een zijraam uitkijkend op de groenstrook naast de woning.
De L-vormige tuin maakt deze luxe woning extra compleet. De ruimte is groot en biedt voldoende mogelijkheden om hier straks heel wat aangename uren in door te brengen. De gehele woning is perfect gerenoveerd, waarbij gebruik is gemaakt van kwalitatieve en duurzame materialen. Het is mogelijk achter de woning een privéparkeerplaats te verkrijgen. Het voordeel van deze woning in topstaat is dat u enkel de verhuiswagen hoeft te reserveren.

De omgeving
Wanneer u de Venestraat uitloopt, staat u bij de bekende sluis van Leidschendam. Zeker in de zomer is hier met al de pleziervaart veel te beleven. Eenmaal de sluis over bent u zo op het Damplein met alle winkelvoorzieningen binnen handbereik. Ook schoolvoorzieningen zijn in de buurt. En wilt u snel naar omliggende plaatsen zoals Den Haag, Rijswijk, Voorburg, Leiden of verder? U bent met de auto razendsnel op de A4 en de A12. Overigens is de Venestraat ook via het openbaar vervoer prima bereikbaar.

Open dag
Benieuwd naar deze woning en de overige drie huizen van ‘Wonen bij de sluis’? Kom dan naar de open dag op zaterdag 24 november. Van 11.00 tot 14.00 uur bent u welkom in de Venestraat 37, 37A, 39 en 41. Kijk voor meer informatie op de website www.wonenbijdesluis.nl.
De foto’s bij deze woning zijn van de appartementen 39 en 41 van ‘Wonen bij de sluis’ maar geven wel een goede indruk over hoe 37 eruitziet.

Bijzonderheden:

– bekijk ook de speciaal gerealiseerde website wonenbijdesluis.nl;
– oorspronkelijke bouwjaar 1889 en 2018;
– voor afmetingen verwijzen wij graag naar het door de firma ZIEN24 opgemaakte meetrapport en plattegronden;
– impressiefoto’s o.b.v. de appartementen van huisnummer 39 en 41, werkelijke foto’s volgen. Afwerkingsniveau en materiaalkeuze is vergelijkbaar;
– VvE van 4, tezamen met de andere drie nieuw opgeleverde appartementen;
– oplevering in overleg;
– garantievoorwaarden 070Vastgoed van toepassing;
– projectnotaris van toepassing.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door Makelaarskantoor Reichman & Rommelaar wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kaart