Reichman & Rommelaar

Makelaarskantoor
Reichman & Rommelaar

Twee namen, één bedrijf, één filosofie

Van Zuylen van Nijeveltstraat 99

Van Zuylen van Nyeveltstraat 99 te Wassenaar

In het hart van het oude centrum gelegen, bijzonder ruim op zijn perceel staand tussenherenhuis met een goede voortuin, meer dan riante achtertuin van ruim 13,5 lang en voorzien van diverse authentieke details, zoals glas-in-lood bovenlichten en twee originele schouwen. Het huis is lange tijd verhuurd geweest en dient derhalve intern compleet gerenoveerd te worden, een uitgelezen kans om fijn te wonen in de buurt van alles wat Wassenaar dorp te bieden heeft. De winkels van de Langstraat zijn op loopafstand bereikbaar, net als de duinen en het strand! Snelle en makkelijke toegang tot de A-44 en diverse openbaar vervoer verbindingen in de directe omgeving.

Indeling:

Middels de voortuin toegang tot het huis, alwaar u achter de voordeur direct de vestibule aantreft, die middels een tweede tochtdeur toegang geeft tot de hal met een toilet en bergkast onder de trap. De ruime (voormalige) woonkamer-ensuite is heerlijk licht door de gunstige zonligging en eveneens prettig van formaat. In de voor- alsook de achterkamer zijn nog de originele marmeren schouwen bewaard gebleven. De leuke erker met glas-in-lood bovenlichten zorgt voor de extra charme. De keuken bevindt zich aan de achterzijde en geeft toegang tot de meer dan riante achtertuin, met een fantastische zuid-ligging, waardoor het grootste deel van de dag zonovergoten! De tuin heeft ook een achterom, gemakkelijk voor de fietsen!

1e verdieping:
Trap naar de overloop van de eerste verdieping, die toegang geeft tot alle vertrekken op deze etage. Aan de voor- en achterzijde bevinden zich twee riante en prettige slaapkamers, beide voorzien van een vaste kast, zoals dat zo kenmerkend is voor huizen uit deze bouwperiode. De achter-slaapkamer heeft ook openslaande deuren naar het zonnige balkon op zuid. De derde slaapkamer is aan de voorzijde gelegen en aan de achterzijde treft u verder nog de badkamer aan.

2e verdieping:
Doorlopende trap naar de tweede verdieping/zolder, alwaar een overloop die toegang geeft tot de riante slaapkamer over de gehele diepte van de woning. Deze kamer heeft ramen aan de voor- en achterzijde, waardoor ook weer heerlijk licht.

Kortom, een huis van mooi formaat, met op de begane grond mogelijkheid om aan de achterzijde uit te bouwen waardoor de woonverdieping nog ruimer wordt! Na de nodige verbouwing zal dit weer een fijn gezinshuis worden met alles wat u nodig heeft in de buurt!

Bijzonderheden:
– gelegen op eigen grond;
– energielabel F;
– stalen- en houten kozijnen met enkele beglazing;
– conform het door de Firma Object & Co. opgestelde meetrapport, thans ca. 122 m² woonoppervlak (bruto vloeroppervlak ruim 160 m²)
– achtertuin ca. 78 m2 groot en voortuin ca. 28 m2 groot;
– door het bouwjaar en het feit dat de woning lange tijd verhuurd is geweest, zullen in de koopovereenkomst de
zogenaamde ouderdoms-, materialen-, alsmede de niet bewoningsclausule worden opgenomen;
– projectnotaris van toepassing; Notariskantoor Adegeest te Den Haag.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door Makelaarskantoor Reichman & Rommelaar wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.