Reichman & Rommelaar

Makelaarskantoor
Reichman & Rommelaar

Twee namen, één bedrijf, één filosofie

Van Oldenbarneveltweg 14*

Van Oldenbarneveltweg 14

Charmant familiehuis met een heerlijk diepe en zonnige achtertuin. Aan de achterzijde aan vaarwater gelegen en met een aanlegplaats voor de boot. Het huis is fijn ruim en voldoet aan de eisen van nu. Dichtbij de American School, het oude centrum van Wassenaar, aansluiting op de A44, het strand en de zee. Naast de huizen is een oprit die toegang geeft naar een achter de huizen liggende weg, waardoor de auto onder het huis in de garage kan staan.

Indeling:

Begane grond:

Voortuin en entree middels vestibule met doorloop naar de hal met toegang tot alle vertrekken en een separaat toilet. Aan de rechterzijde vindt u de heerlijke ruime woonkamer ensuite met direct aansluitend een fraaie serre met uitzicht op de achtertuin. De moderne keuken is eveneens aan de achterzijde gelegen en is voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een combi-oven/magnetron, gasfornuis, oven, geïntegreerde afzuigkap, koel-/vriescombinatie en een vaatwasser. De keuken staat in open verbinding met de serre. De woonkamer is verder nog uitgevoerd met een mooie eiken visgraat parketvloer en een fraaie openhaard.
De heerlijke diepe achtertuin, met verschillende terrassen, is aan vaarwater gelegen en heeft een eigen aanlegplaats voor de boot. Verder is er vanaf de achterliggende toerit een oprit naar de garage/kelder onder het huis, waar verder nog een fijne waskamer is gecreëerd.

1ste verdieping:

Aan de achterzijde gelegen ruime hoofdslaapkamer met eigen balkon en uitzicht over de achtertuin en het water. De badkamer is voorzien van een ligbad, wastafelmeubel en handdoekradiator. Op de hal verder nog een separaat toilet. De twee andere slaapkamers zijn ook goed van formaat en zijn allebei aan de voorzijde gelegen. De kleinste van de twee slaapkamers is momenteel in gebruik als een grote walk-in closet met kasten aan beide zijden.

2de verdieping:

Twee grote en lichte slaapkamers met beide een dakkapel, een aan de voorzijde en de ander aan de achterzijde gelegen. De tweede badkamer vindt u ook aan de achterzijde en deze is uitgerust met een douche, wastafel en extra toilet.

Zolder:

1 grote open ruimte voorzien van 2 Velux dakramen voor een fijne lichttoetreding, uitstekend te gebruiken als speelkamer voor de kinderen.

Dit fraaie huis kan zo worden betrokken!

Bijzonderheden:

– kadastrale omschrijving: Wassenaar B 5781, groot: 260 m²;
– conform door de firma Object & Co opgesteld meetrapport een woonoppervlak van 168 m² en een kelder/parkeergarage van ca. 56 m²;
– dubbele beglazing rondom;
– moderne afwerking door het gehele huis;
– gelegen aan vaarwater met eigen aanlegplaats;
– strategische ligging t.o.v. winkels, scholen, sportverenigingen en uitvalswegen.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door Makelaarskantoor Reichman & Rommelaar wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kaart