Reichman & Rommelaar

Makelaarskantoor
Reichman & Rommelaar

Twee namen, één bedrijf, één filosofie

Troelstrakade 773

Troelstrakade 773 te Den Haag

Leuk ingedeeld, licht en ruim (74 m²) 4-kamer hoekappartement aan de Troelstrakade. Door de hoekligging heeft het appartement aan drie zijden lichtinval en een goede indeling met twee mooi formaat slaapkamers. Verder een woonkamer ensuite, tussengelegen badkamer, keuken en een ruime centrale hal. Het balkon heeft een zuidligging en is bereikbaar vanuit de achterslaapkamer en de keuken. Het geheel is intern gedateerd en dient gerenoveerd te worden.

Verder een strategische ligging ten opzichte van basisscholen, de Haagse Hogeschool en recreatie waaronder het leuke Zuiderpark. Binnen circa 10 autominuten bent u met de auto op diverse uitvalswegen (A-4, A-12 en A-13).

Indeling:

Opgang middels gezamenlijk portiek naar de eerste etage alwaar entree tot het appartement. Centrale hal met meterkast, toilet en toegang tot de badkamer met douche. De ruime woonkamer ensuite is heerlijk licht door ligging op de hoek. De hoofdslaapkamer bevindt zich aan de achterzijde en is mooi van formaat, net als de tweede slaapkamer, die ook rustig gelegen is aan de achterzijde. Direct ernaast de keuken die toegang geeft tot het balkon op zuid.

Kortom: een ruim, licht en speels ingedeeld appartement op een fijne en centrale plek, die na renovatie weer garant zal staan voor jarenlang woonplezier!

Bijzonderheden:

– actieve en professioneel beheerde VvE met een maandelijkse bijdrage van thans € 80,- per maand;
– gelegen op gemeentelijke erfpachtgrond met een jaarlijkse canon en beheersvergoeding van samen € 121.56,- (aftrekbaar voor de belasting)
– MJOP aanwezig;
– gezamenlijke opstalverzekering;
– VvE ingeschreven bij de KVK;
– energielabel “E”;
– vanwege het bouwjaar zal in de koopovereenkomst de zgn. ouderdoms- en materialen clausule worden opgenomen;
– het betreft een voormalige huurwoning, verkoper heeft de woning zelf nooit bewoond; derhalve wordt de
niet-zelfbewoningsclausule in de koopovereenkomst opgenomen.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door Makelaarskantoor Reichman & Rommelaar B.V. wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kaart