Reichman & Rommelaar

Makelaarskantoor
Reichman & Rommelaar

Twee namen, één bedrijf, één filosofie

Teunisbloemplein 68

Teunisbloemplein 68 te Den Haag

Op steenworp afstand gelegen van park Meer & Bosch, prettig en licht 4-kamer appartement van ca. 70 m² op de negende etage, waardoor een mooi weids uitzicht over de omgeving en in de verte op zee! Het strand en de Boulevard van het straks nieuwe Kijkduin zijn zodoende slechts 10 minuten lopen of 5 minuten fietsen, net als de duinen. Rustig gelegen en toch overal dichtbij. Winkelen kan straks naast het Nieuwe Kijkduin, ook in het winkelcentrum aan de Savornin Lohmanplein. Openbaar vervoerhaltes op korte afstand, net als diverse uitvalswegen, onder andere richting de ‘nieuwe’ A-4 en via de Laan van Meerdervoort naar de andere kant van de stad.

Indeling:

Keurig onderhouden entree met brievenbussen en bellentableau, lift (of trap) naar de negende verdieping met fantastisch weids uitzicht over de omgeving. Binnen in het appartement een centrale hal met toegang tot alle vertrekken. De woonkamer is goed van formaat en rechthoekig, waardoor gemakkelijk in te delen. De eetkamer is aansluitend en geeft toegang tot het fijne en zonnige balkon op zuidwest. De twee slaapkamers bevinden zich aan de voorzijde. Op eenvoudige wijze is het mogelijk om van de twee slaapkamers 1 grote slaapkamer te maken. De keuken bevindt zich aan de andere zijde van de hal en de badkamer en het toilet zijn ook vanuit de hal bereikbaar, net als een handige bergruimte. In de onderbouw vindt u verder nog een privé berging voor bijvoorbeeld de fiets.

Kortom; een fijn appartement 4 kamer appartement met mogelijkheden! Op loopafstand en met uitzicht op het Nieuwe Kijkduin, dat na interne renovatie weer garant zal staan voor jarenlang woonplezier!

Bijzonderheden:

– Actieve en professioneel beheerde VvE met voor dit appartement een maandelijkse bijdrage van thans € 162.50;
– Erfpacht tot 31-12-2030 bijdrage € 55.55 per jaar, wordt na 2030 heruitgegeven door de gemeente;
– Voorschot stookkosten ca. € 84,00 per maand;
– MJOP aanwezig;
– Energielabel F;
– vanwege het bouwjaar zal in de koopovereenkomst de zgn. ouderdoms- en materialen clausule worden opgenomen;
– het betreft een voormalige huurwoning, verkoper heeft de woning zelf nooit bewoond; derhalve wordt de
niet-zelfbewoningsclausule in de koopovereenkomst opgenomen;
– keuze notaris aan verkoper.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door Makelaarskantoor Reichman & Rommelaar B.V. wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kaart