Reichman & Rommelaar

Makelaarskantoor
Reichman & Rommelaar

Twee namen, één bedrijf, één filosofie

Teunisbloemplein 29

Teunisbloemplein 29 te Den Haag

Aan de rand van park Meer & Bosch gelegen 3, voorheen 4-kamer appartement van ca. 70 m² op de tweede etage. Het strand en de Boulevard van het straks nieuwe Kijkduin zijn zodoende slechts 10 minuten lopen of 5 minuten fietsen, net als de duinen. Rustig gelegen en toch overal dichtbij. Winkelen kan naast het Nieuwe Kijkduin ook in het winkelcentrum aan de Savornin Lohmanplein. Openbaar vervoerhaltes op korte afstand, net als diverse uitvalswegen, onder andere richting de ‘nieuwe’ A-4 en via de Laan van Meerdervoort naar de andere kant van de stad.

Indeling:

Keurig onderhouden entree met brievenbussen en bellentableau, lift (of trap) naar de tweede verdieping met uitzicht over de kleinschalige nieuwe ontwikkeling “Finest of Ockenburg”. Binnen in het appartement een centrale hal met toegang tot alle vertrekken. De woonkamer is goed van formaat en rechthoekig, waardoor gemakkelijk in te delen. De eetkamer is aansluitend en geeft toegang tot het fijne en zonnige balkon op zuidwest. De slaapkamer is mooi van formaat en rustig gelegen. De keuken bevindt zich aan de andere zijde van de hal. De badkamer en het toilet zijn ook vanuit de hal bereikbaar, net als een handige bergruimte. In de onderbouw vindt u verder nog een privé berging voor bijvoorbeeld de fiets.

Kortom; een fijn appartement met 3- voorheen 4 kamers, op loopafstand van Nieuw Kijkduin, dat na interne renovatie weer garant zal staan voor jarenlang woonplezier!

Bijzonderheden:

– Actieve en professioneel beheerde VvE met een maandelijkse bijdrage van thans € 162.50;
– Erfpacht tot 31-12-2030 bijdrage 55.55 per jaar, wordt na 2030 heruitgegeven door de gemeente;
– Voorschot stookkosten € 84,00 per maand;
– MJOP aanwezig;
– Energielabel F;
– vanwege het bouwjaar zal in de koopovereenkomst de zgn. ouderdoms- en materialen clausule worden opgenomen;
– het betreft een voormalige huurwoning, verkoper heeft de woning zelf nooit bewoond; derhalve wordt de
niet-zelfbewoningsclausule in de koopovereenkomst opgenomen;
– keuze notaris aan verkoper.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door Makelaarskantoor Reichman & Rommelaar B.V. wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kaart