Reichman & Rommelaar

Makelaarskantoor
Reichman & Rommelaar

Twee namen, één bedrijf, één filosofie

Tesselschadestraat 26

Tesselschadetraat 26 te Leiden

Deze kwalitatief hoogwaardige woning uit de jaren ’30 is voorzien van karakteristieke details van deze bouwperiode, zoals glas-in-lood en een granieten keukenvloer. De woning is in 2020 volledig gerenoveerd en voorzien van moderne badkamer, hoogwaardige houten visgraatparketvloer en luxe serre. De woning heeft een zonnige tuin op het oosten. Verder is de woning bijzonder goed gelegen ten opzichte van het centrum met haar winkels, terrassen, cafés en vele restaurants. Met op ca. 1 km afstand Leiden Centraal, zijn zowel Den Haag (van Leiden Centraal station naar Den Haag centraal op ca. 10 minuten) als Amsterdam (van Leiden Centraal naar station Zuidas ca. 25 minuten) erg goed bereikbaar vanaf Leiden Centraal. Hiernaast is er een goede verbinding naar de A4 en A44 richting Amsterdam en Den Haag.

Indeling:
Ruime voortuin van ca. 14 m². Entree met daarachter een hal via de hal worden woonkamer en zeer luxe badkamer benaderd. De sfeervolle lichte woonkamer is voorzien van erker met glas-in-lood en natuurstenen schouw. De woning heeft de opzet van een loft, de slaapruimte staat dan ook centraal in de woning. De moderne lichte eetkamer gelegen in de luxe serre is geplaatst in 2020 en voorzien van fraaie harmonicadeuren. Links van de eetkamer is de keuken gelegen met eigentijdse granietenvloer voorzien van alle nodige apparatuur, zoals een zes-pits gasfornuis met grote oven en vaatwasser. De heerlijke achtertuin van ca. 16 m² is voorzien van schuur met aansluiting voor wasmachine en droger en beschikt tevens over een achterom.

Kortom; een fraaie woning op loopafstand van het prachtige centrum van Leiden!

Bijzonderheden:
– Bouwjaar 1934;
– Woonoppervlakte conform NEN 2580 ca. 64m²;
– Voortuin van ca. 14 m².
– Achtertuin van ca. 16 m².
– Energielabel C;
– Gezien het originele bouwjaar, zullen in de koopovereenkomst de ouderdoms- en materialenclausule worden opgenomen.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door Makelaarskantoor Reichman & Rommelaar B.V. wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kaart