Reichman & Rommelaar

Makelaarskantoor
Reichman & Rommelaar

Twee namen, één bedrijf, één filosofie

Ten Hovestraat 31

In een van de mooiste straten van het Statenkwartier gelegen meer dan riant 8-kamer herenhuis van ca. 232 m2 woonoppervlak met zonnige voor- en achtertuin, 5 slaapkamers, kelder, kamers en-suite, veel stijldetails als lijsten plafond, schouwen en glas-in-lood ramen, heeft deze woning wel de hand van een liefhebber nodig. De woning vraagt om een grondige opfrisbeurt/modernisering, waarbij de woning tevens verduurzaamt en aan de eisen van de huidige tijd aangepast kan worden.

De woning is gelegen op loopafstand van “De Fred” met zijn ruime aanbod aan horeca, boutiques en diverse filialen van de grotere landelijke ketens. Ook de boulevard, het strand en de haven van Scheveningen liggen op een stevige wandeling van de woning. Tevens ligt de woning midden in de Internationale zone met instanties als OPCW, Interpol en Europol alsmede de Franse en Duitse school. Nabij diverse openbaar vervoer punten en de uitvalswegen.

Zonnige voortuin ca. 6.25×3.80 , entree woning, vestibule met g.i.l tochtdeur, gang met ruimte onder te trap(zit nu een aparte douche), toilet en deur naar de kelder, kelder ca. 5.69×2.79, riante kamers en-suite ca. 13.40×6.02 met schuifseparatie en vaste kasten, lijsten plafonds met aan de voorzijde nog de originele lampen op de hoeken, 2 schouwen, waarvan 1 in gebruik als gas open haard, en openslaande deuren naar zowel de voor- als achtertuin, ruime gemoderniseerde keuken ca. 3.94×2.86 voorzien van kunststof werkblad in L-opstelling, gaskookplaat, afzuigkap, koel-/vriescombi, combi-magnetron en deur naar de achtertuin, achtertuin ca. 7.60×6.25 op het noordwesten met stenen berging,

Trap naar 1e etage, overloop met toilet en vaste kast, voorzijkamer ca. 3.34×2.08, kamers en-suite ca. 13.43×3.80, badkamer ca. 4.00×2.90 voorzien van douchehoek, vaste wastafel, opstelplaats cv-combi(Remeha 2013), wasmachine-aansluiting en ligbad.

Trap naar 2e etage, overloop met 3e toilet en vaste kast, voorzijkamer/2e keuken ca. 3.08×2.09, voorkamer ca. 4.29×3.79 met balkon, achterkamer bestaande uit twee delen resp. ca. 3.73×2.60/4.01×3.79 met deur naar terras, tweede badkamer ca. 3.06×1.97 voorzien van douchehoek, vaste wastafel en deur naar terras, terras ca.6.02×2.43.

Aanvullende informatie:
– ’s-Gravenhage, AK 5650
– Bouwjaar 1916
– Eigen grond
– Beschermd stadsgezicht
– CV-combi Remeha 2013
– Deels voorzien van dubbele beglazing en voorzet ramen
– Energielabel F
– 2 badkamers
– 3 toiletten
– Nog diverse stijldetails aanwezig
– Veel glas-in-lood ramen
– Dakbedekking 2005 vernieuwd
– Ouderdoms- en materialenclausule van toepassing
– Verkoop as-is
– Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door Makelaarskantoor Reichman & Rommelaar B.V. wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kaart