Reichman & Rommelaar

Makelaarskantoor
Reichman & Rommelaar

Twee namen, één bedrijf, één filosofie

Smaragdhorst 521

Smaragdhorst 521, Den Haag

Heerlijk ruim 4-kamer hoekappartement in mooi onderhouden gebouw aan de Smaragdhorst, met aan de voorzijde vrij uitzicht over water en achter over een groene binnentuin. Het appartement beschikt door de hoekligging over veel lichtinval in de woonkamer, dat aansluit op een fijn ruim balkon met een zuidligging. Verder zijn er nog drie goede slaapkamers, een ruime badkamer, een eenvoudige keuken en eigen berging in de onderbouw. De ligging is uitstekend; openbaar vervoer haltes op steenworpafstand, net als uitvalswegen naar de N-14, N-44, A-4 en A-12.

Indeling:

Toegang middels afgesloten hoofdentree met brievenbussen- en bellentableau, trap of lift naar de tweede etage alwaar voordeur naar het appartement. Ruime centrale, rechthoekige hal met toegang tot alle vertrekken. De woonkamer is fijn van formaat en heerlijk licht door de hoekligging. Het aangesloten balkon is eveneens mooi ruim en ligt op het zuiden. De hoofdslaapkamer is aan de achterzijde gelegen en is ook goed van formaat. Direct daarnaast een tweede slaapkamer/study die net als de hoofdlaapkamer heerlijk rustig is doordat deze aan de achterzijde van het gebouw zijn gelegen. Aan de voorzijde vindt u de derde slaapkamer en de keuken, die beschikt over een een klein balkon met kast. De tussengelegen badkamer is uitgevoerd met een ruime inloopdouche met wastafel en direct daarnaast treft u het separate toilet aan. De kelderberging is gelegen op de begane grond van het gebouw.

Bijzonderheden:

– kadastraal: ‘s-Gravenhage, sectie AS, nummer 1627, A-38;
– gelegen op erfpachtgrond met een jaarlijkse canonbetaling van ca. € 108,32,-;
– privé berging in de onderbouw;
– het appartement is m.u.v. een enkel kozijn rondom uitgevoerd met HR ++ beglazing en derhalve goed geisoleerd;
– op loopafstand van de British School;
– goed functionerende VvE;
– VvE Bijdrage € 340,- per maand, inclusief o.a. schoonmaak gemeenschappelijke ruimtes gebouw, glasbewassing, onderhoud gemeenschappelijke tuin, onderhoud liftinstallatie en reservering t.b.v. reservefonds;
– voorschot stookkosten € 54,00 per maand;
– voor de complete maatvoering verwijzen wij u graag naar de door de firma Object & Co opgestelde meetrapport en plattegronden;
– gezien het oorspronkelijke bouwjaar zullen in de koopovereenkomst de zgn. ouderdoms-en materialenclausule worden opgenomen alsmede de niet-zelfbewoningsclausule.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door Makelaarskantoor Reichman & Rommelaar B.V. wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kaart