Reichman & Rommelaar

Makelaarskantoor
Reichman & Rommelaar

Twee namen, één bedrijf, één filosofie

Rijswijkseweg 51a

Rijswijkseweg 51 A te Den Haag

Goed onderhouden, ruim 3-kamer topappartement (ca. 86 m² woonoppervlak) gelegen vlakbij de Haagse Hogeschool, in het Haagse Laakkwartier. Station Hollands spoor op loopafstand net als de binnenstad. Vanzelfsprekend uitstekende bereikbaarheid door diverse tram- en bushaltes in de directe omgeving. De woning beschikt over een moderne afwerking en over twee goed formaat slaapkamers. De fijne en ruime woonkamer geeft toegang tot een zonnig balkon op zuidwest. Verder een moderne en volledig uitgeruste ruime eetkeuken met plek voor een (ontbijt)tafel en een eveneens moderne badkamer met ligbad en wastafelmeubel met veel bergruimte. Op de begane grond bevindt zich nog een privé berging voor de fiets, koffers etc.

Indeling:
Gezamenlijke, afgesloten entree met brievenbussen- en bellentableau, lift of trap naar de 4de (top) verdieping alwaar toegang tot het appartement. Hal met toegang tot alle vertrekken. De woonkamer bevindt zich aan de rustige achterzijde en geeft toegang tot het fijne balkon met een zuidwest ligging. De moderne keuken is aan de voorzijde gelegen en is voorzien van alle gemakken. De hoofdslaapkamer bevindt zich aan de achterzijde gelegen en is mooi licht en ruim. Slaapkamer twee is eveneens goed van formaat en bevindt zich aan de voorzijde. Verder nog een tussengelegen badkamer en een separaat toilet.

Kortom; een modern en goed onderhouden topappartement op een strategische locatie vlakbij de Haagse binnenstad!

Bijzonderheden:

– bouwjaar complex 1995;
– ca. 86 m² woonoppervlak, conform branchebrede norm;
– gelegen op eeuwigdurend afgekochte erfpachtgrond;
– actieve en professioneel beheerde VvE met voor dit appartement een bijdrage van € 125,- per maand;
– parkeerplaats in nabijgelegen Q-park te huur voor ca. € 65,- per maand;
– verwarming en warm water middels stadsverwarming via Eneco met service abonnement;
– privé berging op de begane grond;
– moderne en goed onderhouden keuken, badkamer en sanitair;
– uitstekende bereikbaarheid met openbaar vervoer;
– op loop/ fietsafstand van station Hollands Spoor en de Haagse Binnenstad;
– vanwege het bouwjaar zullen in de koopovereenkomst de ouderdoms- en materialenclausule worden opgenomen;
– oplevering in overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door Makelaarskantoor Reichman & Rommelaar B.V. wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kaart