Reichman & Rommelaar

Makelaarskantoor
Reichman & Rommelaar

Twee namen, één bedrijf, één filosofie

Rijksstraatweg 735a

RUST, LICHT, RUIMTE, LUXE & COMFORT

Enkele steekwoorden voor dit vriendelijke 3 kamer appartement van circa. 91m2 woonoppervlakte gelegen op groene, rustige, doch zeer centrale locatie in Wassenaar. Het appartement beschikt over een fijne living, moderne open keuken, net sanitair, twee slaapkamers, royaal zonnig terras en een eigen parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage onder het pand.

Indeling:
Verzorgd entree, brievenbussen en bellentableau. Goed onderhouden gemeenschappelijke ruimtes, zowel lift als trappenhuis naar de desbetreffende etages. 3e etage: entree appartement, royale hal met meterkast, vaste kasten met technische installaties en modern separaat toilet met fontein. Royale woonkamer voorzien van moderne, lichte open woonkeuken met diverse inbouwapparatuur. De keuken is tijdloos en van alle benodigde apparatuur voorzien. Door de grote raampartijen en de openslaande deuren naar het terras haal je buiten naar binnen. Het zonnige terras kijkt in het groen en biedt veel rust en privacy. Door het omsloten karakter is het hier al snel goed vertoeven. De woonkamer leent zich uitstekend voor een speelse indeling.
Twee slaapkamers welke beide via de centrale hal te bereiken zijn. Eén heeft eveneens toegang tot het terras. Modern, volledig betegelde badkamer voorzien van inloopdouche, wastafel met dubbele kraan en ligbad.
Eigen parkeerplaats in de onderliggende, afgesloten parkeergarage.

Een appartement die u gezien moet hebben om te ervaren dat een centrale ligging en rust en comfort hier hand in hand gaan!

Bijzonderheden:
– Gelegen op eigen grond;
– Ruim, zonnige terras, zowel via de woon- als slaapkamer te bereiken;
– Het appartement is in zeer nette staat van onderhoud;
– Garage met eigen parkeerplaats in de afgesloten garage onder het pand;
– Actieve VvE met een maandelijkse bijdrage van circa. €147,- per maand;
– Zeer centrale ligging met uitstekende verbinding met diverse uitvalswegen;
– Veilige, verzorgde woonomgeving;
– Oplevering in overleg;

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door Makelaarskantoor Reichman & Rommelaar wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kaart