Reichman & Rommelaar

Makelaarskantoor
Reichman & Rommelaar

Twee namen, één bedrijf, één filosofie

Rijksstraatweg 727.

Rijksstraatweg 727 te Wassenaar

Royaal Penthouse in het door het architectenbureau Nowotny ontworpen gebouw “Kerckehorst” van ca. 190m2! Het architectenbureau Nowotny is erin geslaagd eigentijds wooncomfort te ‘verpakken’ in een fraai ontworpen gebouw met detailleringen die teruggrijpen naar authentieke stijlkenmerken.

De ruime L-vormige living waar vanuit drie zijden, ook door een lichtkoepel daglicht toetreed, heeft verrassende plekken voor een aparte zit- of tv-hoek. Vanuit de living maar ook vanuit een van de slaapkamers is het royale en beschutte op het zuid oosten gelegen dakterras te bereiken, de hal is door een raampartij gescheiden van het terras. In het penthouse bevinden zich tevens ook twee zeer ruime bergingen.

Wassenaar wordt direct ontsloten door de N44 die aansluit op de Utrechtsebaan en de A44 richting Amsterdam. Het penthouse ligt op slechts enkele kilometers van het oude centrum van Wassenaar, ook Scheveningen en het centrum van Den Haag liggen op korte afstand. Voor de liefhebbers van strand en duinen zijn er diverse, vrijwel directe, verbindingen. Het bekende gebied Meyendel, het golfcomplex Rozenstein en de Haagsche Golf en Country club liggen praktisch naast de deur.

Indeling: Hoofdentree, trappenhuis en lift exclusief naar de 4e etage, entree appartement, ruime hal. Royale living met open keuken van in totaal ca. 75m2 met grote raampartij naar riant en zonnig terras! Luxe moderne open keuken met breed fornuis en alle benodigde inbouwapparatuur, 3 x dubbel openslaande deuren naar gedeeltelijk overdekt dakterras (ca. 28 m2) met sauna. Aan de andere vleugel van het appartement bevinden zich de fijne slaapkamers. De eerste slaapkamer meet ca. 12 m2. De hoofdslaapkamer (ca 25 m2) beschikt over een inloopkast en en-suite luxe moderne badkamer met doucheruimte, toilet en dubbele wastafel. Verder nog een praktische bergkast met opstelplaats c.v.-ketel en mechanische ventilatie en een aparte wasruimte met opstelplaats voor wasmachine/droger.

Bijzonderheden:

– Gelegen op eigen grond;
– ca. 190m2 woonoppervlakte;
– Berging in de onderbouw van het gebouw;
– De mogelijkheid bestaat om een parkeerplaatsen in de afgesloten parkeergarage te huren, voor € 150,- per maand
– Ruim voldoende parkeergelegenheid voor gasten;
– Veel hedendaags wooncomfort;
– Dichtbij hoofdwegen en openbaar vervoer;
– Maandelijkse VvE bijdrage ca. € 259,-;
– Voor de volledige maatvoering verwijzen wij u graag naar het door de firma Object & Co. opgestelde meetrapport en plattegronden.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door Makelaarskantoor Reichman & Rommelaar wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kaart