Reichman & Rommelaar

Makelaarskantoor
Reichman & Rommelaar

Twee namen, één bedrijf, één filosofie

Rijksstraatweg 725

Rijksstraatweg 725 te Wassenaar

Royaal luxe hoek-appartement in het door het architectenbureau Nowotny ontworpen gebouw “Kerckehorst” van ca. 161m2! Architectenbureau Nowotny is erin geslaagd eigentijds wooncomfort te ‘verpakken’ in een fraai ontworpen gebouw met detailleringen die teruggrijpen naar authentieke stijlkenmerken.

De royale living wordt door de grote raampartij voorzien van veel daglicht, de opgaande daklijn zorgt bij dit appartement voor een terras van royale afmeting van ca 15m2 (zo) een aangename beschutting en veel privacy. De schuine kap zorgt voor een intieme sfeer met diverse mogelijkheden voor een apart zitje of tv-hoek.

Wassenaar wordt direct ontsloten door de N44 die aansluit op de Utrechtsebaan en de A44 richting Amsterdam. Het penthouse ligt op slechts enkele kilometers van het oude centrum van Wassenaar, ook Scheveningen en het centrum van Den Haag liggen op korte afstand. Voor de liefhebbers van strand en duinen zijn er diverse, vrijwel directe, verbindingen. Het bekende gebied Meyendel, het golfcomplex Rozenstein en de Haagsche Golf en Country club liggen praktisch naast de deur.

Indeling: Hoofdentree, trappenhuis en lift, 3e etage entree appartement, ruime hal met videofoon.
Royale living en grote raampartij! Luxe moderne keuken met breed fornuis en alle benodigde inbouwapparatuur, dubbel openslaande deuren naar gedeeltelijk overdekt dakterras gelegen op het zuid oosten (ca. 15 m2).

Apart slaapgedeelte, ruime slaapkamer met inloopkast, hoofdslaapkamer. Luxe moderne badkamer met douchecabine, toilet, 2 aparte wastafels met ombouw en designradiator. Bergkast met opstelplaats c.v.-ketel en mechanische ventilatie en aparte wasruimte met opstelplaats voor wasmachine/droger.

Bijzonderheden:
– Gelegen op eigen grond;
– 161m2 woonoppervlakte;
– Berging in de onderbouw van het gebouw;
– Ruim voldoende parkeer gelegenheid voor gasten;
– Veel hedendaags wooncomfort;
– Dichtbij hoofdwegen en openbaar vervoer;
– Maandelijkse bijdrage VvE € 248,41
– door de firma Object & Co. opgesteld meetrapport en plattegronden conform de branchebrede NVM meetinstructies;

Interesse in deze woning? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Gegevens van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda

Kaart