Reichman & Rommelaar

Makelaarskantoor
Reichman & Rommelaar

Twee namen, één bedrijf, één filosofie

Rietvoornvijver 6

Rietvoornvijver 6 te Den Haag (Leidschenveen)

Fraai aan de voorzijde aan waterpartij gelegen gezinshuis met voor- en achtertuin en een mooi woonoppervlak van ruim 165 m².

De moderne architectuur van dit huis, onderscheidt zich door een eigentijdse vormgeving, veel ruimte, licht, duurzaamheid en goede isolatie. Bovendien ideaal gesitueerd ten opzichte van openbaar vervoer, scholen, de Randstadrail, het eerdaags te openen nieuwe winkelcentrum, de “British School” en diverse uitvalswegen naar de belangrijkste snelwegen.

Indeling:
Via fraai aangelegde voortuin toegang tot het huis, alwaar een hal met gastentoilet, uitgebreide meterkast en trap naar de bovengelegen etages. Doorlopend, de entree tot de heerlijk ruime woonkamer die uitgebreid is middels een leuke serre met uitzicht over de achtertuin. Doordat de serre over een schuifpui over de volle breedte beschikt, wordt de tuin als het ware een verlengstuk van de woonkamer, wat een erg leuk effect geeft!

Terug in de woonkamer, aan de voorzijde van de woning de goed uitgeruste keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur. Het geheel is uitgevoerd met kwaliteitsmaterialen en in een zwart-wit kleurstelling.

1ste verdieping:
Ruime overloop met aan de achterzijde toegang tot de meer dan riante hoofdslaapkamer over de volle breedte. De tweede slaapkamer is aan de voorzijde gelegen en is eveneens goed van formaat. Deze kamer beschikt over een eigen balkon en geeft uitzicht over het water aan de voorzijde. De compleet uitgeruste badkamer bevindt zich daarnaast en beschikt over een ligbad, douchehoek, wastafelmeubel en hangend toilet.

2de verdieping:
Doorlopende trap naar de bovenverdieping, alwaar een derde slaapkamer aan de achterzijde met Velux dakraam. Aan de voorzijde van deze verdieping is een handige tweede badkamer/laundry gecreëerd.

Kortom, een heerlijk ruim huis met voor-en achtertuin en een mooi woonoppervlak op een mooie en goed bereikbare plek in Leidschenveen!

Bijzonderheden:

– gelegen op ca. 162m² eigen grond;
– door het gehele huis veel ruimte;
– voor- en achtertuin met schuur en achterom;
– rustig gelegen aan waterpartij;
– zeer riante hoofdslaapkamer;
– bouwjaar 2000;
– zeer centraal gelegen t.o.v. vele voorzieningen, openbaar vervoer en uitvalswegen;
– alle maten conform de branchebrede NVM meetinstructies;
– oplevering in overleg.

Kaart