Reichman & Rommelaar

Makelaarskantoor
Reichman & Rommelaar

Twee namen, één bedrijf, één filosofie

Pijnboomstraat 6c

Pijnboomstraat 6 C

In het leukste deel van de Bomenbuurt, om de hoek met de Ieplaan gelegen 2e etage appartement met een woonoppervlak van ruim 111 m² en een leuk terras van 14 m² op zuid. De Pijnboomstraat is een van de breedste straten in de Bomenbuurt, dit in combinatie met de ligging op de bovenste (2e) etage zorgt voor een heerlijk zonnig appartement, met de winkels van de Fahrenheitstraat maar ook van de Reinkenstraat op loopafstand. De Bomenbuurt kenmerkt zich verder door de strategische ligging tussen het stadscentrum en het strand in. Let op! Dit appartement is lange tijd verhuurd geweest en dient derhalve compleet gerenoveerd te worden. Een mooie kans in de geliefde Bomenbuurt!

Indeling:

Middels hoog open portiek toegang tot het appartement met op de eerste etage een kleine hal met trapopgang naar het appartement zelf. Zeer ruime L-vormige overloop met daklicht en toegang tot de riante voormalige woonkamer ensuite. aan de voorzijde bevindt zich de eerste ruime slaapkamer, slaapkamer twee is aan de achterzijde gelegen en is eveneens mooi van formaat. De keuken treft u aan de achterzijde aan en geeft tevens toegang tot het heerlijke terras van ca. 14 m² op het zuiden. Verder nog een separaat toilet en doucheruimte, eveneens bereikbaar vanaf de centrale hal.

Kortom een appartement dat na verbouwing weer een schitterende plek kan worden in de bruisende Bomenbuurt!

Bijzonderheden:

– gelegen op eigen grond;
– actieve VvE met voor dit appartement een 24/88ste aandeel in de gemeenschap;
– VvE bijdrage van thans € 40,90 per maand;
– gezamenlijke opstalverzekering;
– kadastraal: ‘s-Gravenhage, sectie AN, nummer 6047, Index A-3;
– voorzijde houten kozijnen met enkel glas en achterzijde kunststof kozijnen met dubbel glas;
– in de koopovereenkomst zullen de zogenaamde ouderdoms- en materialenclausule worden opgenomen, alsmede de niet zelf-bewoningsclausule;
– projectnotaris kantoor Adegeest van toepassing.

Kaart