Reichman & Rommelaar

Makelaarskantoor
Reichman & Rommelaar

Twee namen, één bedrijf, één filosofie

Palairetstraat 21

Palairetstraat 21 te Voorburg

In de rustige wijk ‘Voorburg Midden’ bieden wij dit praktische en sfeervolle 4-kamer hoekappartement met zonnige balkons aan. De woning beschikt over een lichte woonkamer, 3 slaapkamers, een separate keuken, badkamer met douche / wastafel, 2 balkons en een meer dan royale berging. Het appartement is voorheen verhuurd geweest en dient intern gerenoveerd te worden.

Ligging:
De woning is zeer gunstig gelegen ten opzichte van diverse scholen, het winkelcentrum ‘De Julianabaan’, het openbaar vervoer, uitvalswegen en groenvoorzieningen. Tevens op fietsafstand van de gezellige Herenstraat van Voorburg.

Indeling:
Begane grond, Entree op straatniveau met gesloten portiek met brievenbussen en bellentableau, middels een vaste trap heeft u toegang tot de 4e etage alwaar de voordeur van dit appartement.

4e verdieping; entree tot het hoekappartement met ruime centrale hal, vaste kast met elektra en veel bergruimte. De lichte woonkamer heeft een toegangsdeur tot het zonnige hoofdbalkon op zuidwest. Verder een eenvoudig keukenblok en op de gang een separaat toilet. Direct ernaast een beknopte badkamer met douche en wastafel.

De hoofdslaapkamer is aan voorzijde gelegen en heeft een eigen toegang tot het balkon. Aan de overzijde verder twee gelijkwaardige slaapkamers en met toegangsdeuren tot het zonnige achterbalkon.

Kortom; een fijn appartement met 3 slaapkamers, dat na interne renovatie weer garant zal staan voor jarenlang woonplezier!

Bijzonderheden:

– Bouwjaar: 1963;
– Inhoud ca. 249 m³;
– Woonoppervlakte ca. 70 m² conform branchebrede meetinstructie;
– Actieve en gezonde VvE;
– VvE bijdrage circa: € 79,00 per maand;
– Voorschot stookkosten circa: € 188,00 per maand (warmtemeters);
– Totale kosten VvE: € 267,00 per maand;
– 2 balkons, één op het zuidwesten en de ander op het noordoosten;
– Verwarming middels blokverwarming;
– Warm water middels huurgeizer;
– Eigen berging (XXL) in de onderbouw;
– Eigen grond;
– Niet-bewoningsclausule van toepassing;
– Materialen en ouderdomsclausule van toepassing;
– Aanvaarding/oplevering in overleg;
– projectnotaris van toepassing.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door Makelaarskantoor Reichman & Rommelaar B.V. wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakte zijn indicatief.

Kaart