Reichman & Rommelaar

Makelaarskantoor
Reichman & Rommelaar

Twee namen, één bedrijf, één filosofie

Oudeweg 11b

Oudeweg 11 B te Nootdorp

Heerlijk ruim halfvrijstaand herenhuis, op gewilde locatie in Nootdorp nabij de gezellige dorpskern en winkelcentrum de Parade. De woning is in 2008 gebouwd en is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Deze stijlvolle woning beschikt over een voor-, zij- én achtertuin, een aangebouwde stenen garage en een oprit met plaats voor meerdere auto’s.

Indeling:
Entree, royale hal met uitgebreide meterkast en een ruim en licht trappenhuis naar de etages, welke als het ware “buiten het huis” is geplaatst, waardoor de mooie plattegrond behouden blijft. Binnendeur met toegang tot de garage en een hangend toilet met fontein. Verder doorloop naar de riante en aan de achterzijde uitgebouwde L-vormige woon/eetkamer met dubbele openslaande deuren naar de heerlijke achtertuin. Semi open, moderne keuken met diverse inbouwapparatuur, gelegen aan voorzijde.

1ste verdieping:
Ruime en lichte overloop, hangend toilet met fontein, moderne en fraai afgewerkte badkamer met ruim hoekbad, inloopdouche en wastafel, verder drie mooie slaapkamers, alledrie van een ruim formaat en fijn licht.

2de verdieping:
Wederom een ruime overloop, tweede moderne badkamer met douche, toilet, wastafel en een aparte ruimte met opstelplaats voor wasmachine, droger, C.V.-ketel en ventilatiesysteem. De twee slaapkamers op de etage zijn heerlijk ruim, mede door de hoge kap!

Bijzonderheden:

– Gelegen op eigen grond;
– Voor afmetingen, zie de door de firma Object & Co. opgestelde plattegronden en meetrapport;
– Voor, zij- én achtertuin;
– Ruime garage en parkeermogelijkheid op eigen terrein;
– Goede bereikbaarheid met auto en openbaar vervoer;
– De woning is voorheen verhuurd geweest, waardoor de niet-bewoningsclausule van toepassing is;
– Projectnotaris van toepassing.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door Makelaarskantoor Reichman & Rommelaar B.V. wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kaart