Reichman & Rommelaar

Makelaarskantoor
Reichman & Rommelaar

Twee namen, één bedrijf, één filosofie

Oosteinde 281

OOSTEINDE 281 & 283 TE VOORBURG

Het Oosteinde in Voorburg is een zeer gewilde woonlocatie. Een vooraanstaande laan met veel groen en monumentale panden en woningen in die prachtige jaren ’30 stijl.

Twee-onder-een-kapwoningen met allure passend bij het Oosteinde
Aan het fraaie Oosteinde zullen twee toekomstbestendige, compleet nieuwe, en zeer riante twee-onder-één-kapwoningen worden gerealiseerd in de stijl die past bij de allure van het Oosteinde. De beide kavels bieden ruim plaats aan deze mooie huizen, waardoor er naast een heerlijke achtertuin ook genoeg ruimte is voor een fijne voortuin en parkeerplaats op eigen terrein.

Groot, groter, grootst met 203 m² woonoppervlak
Riant is welhaast een understatement bij een woonoppervlak van ca. 203 m². De gehele woning is bovendien ontworpen met de intentie om het woonoppervlak zo optimaal mogelijk te benutten. Zo voelt de mooie woonkamer en eetkamer van totaal 70m² werkelijk eindeloos aan dankzij de achtergevel van maar liefst 9 meter breed met openslaande deuren naar de tuin. Aan de voorzijde is bijzonder veel ruimte voor een riante woonkeuken. Ook op de eerste en tweede verdieping wordt de ruimte optimaal benut en is er de mogelijkheid tot maar liefst vijf slaapkamers. Om te garanderen dat alles naar uw wens en smaak wordt opgeleverd zijn er bovendien ruime stelposten opgenomen voor een prachtige badkamer en toiletruimtes.

Energievriendelijk en comfortabel
In deze woningen bent u verzekerd van een comfortabele en duurzame toekomst met een heerlijk woonklimaat in alle seizoenen tegen lage energiekosten, want de woningen worden gasloos opgeleverd! U gaat gebruik maken van een elektrische warmtepomp voor de vloerverwarming in combinatie met een boiler voor warm water. Verder worden de huizen uitgerust met een balans ventilatieunit i.c.m. warmterugwinning en HR ++ beglazing rondom. U bent in ieder geval klaar voor de toekomst!

Locatie en bereikbaarheid
De huizen zijn centraal gelegen met diverse scholen, sportfaciliteiten en de Voorburgse dorpskern op loopafstand. Uitvalswegen naar de A-12, A-4 en A-44 net als openbaar vervoerverbindingen allen in de buurt. Deze huizen zullen een heerlijke thuis zijn voor gezinnen die alles uit het leven willen halen!

Een aantal belangrijke kenmerken op een rij:

– Woonoppervlakte GBO ca. 203 m²
– Tuinoppervlak ca. 224 m²
– Inhoud ca. 582 m³
– Kaveloppervlaktes ca. 338 en 347 m²
– Beide woningen beschikken over een parkeerplaats op eigen terrein.

Installaties en afwerkingsniveau:
– Vloerverwarming op alle verdiepingen
– Elektrische (lucht) warmtepomp voor verwarming van de woningen
– Mechanische balansventilatie met warmterugwinning
– HR ++ beglazing in alle gevelkozijnen
– Stelpost voor compleet afgewerkte badkamer en toiletruimtes
– Houten binnendeurkozijnen met geschilderde stompe deuren
– Hoogwaardige aluminium buitengevelkozijnen, waar mogelijk met draai/kiepstand.

Kortom; twee fantastische en duurzame gezinshuizen in de stijl van weleer maar met alle gemakken van nu, gelegen aan een van de mooiste lanen van Voorburg!

Voor de indelingen en interne maatvoering verwijzen wij u graag naar de plattegronden.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door Makelaarskantoor Reichman & Rommelaar B.V. wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kaart