Reichman & Rommelaar

Makelaarskantoor
Reichman & Rommelaar

Twee namen, één bedrijf, één filosofie

Noordeinde 198

NOORDEINDE 198 en 198a te DEN HAAG

Winkel met bovengelegen woonhuis in 1 van de oudere panden op het Noordeinde, omstreeks 1600 werd dit monumentale pand aan het Noordeinde gebouwd, de winkel van circa 60m2 wordt leeg opgeleverd, de huidige gallery is sinds vele jaren daar gevestigd. Het woonhuis op de eerste etage en kapverdieping toegangkelijk via eigen entree aan de zijkant (poort met recht van overpad) is verhuurd met de huursters is overeenstemming over een lege oplevering.

Den Haag behoort tot de top drie van populairste en grootste steden van Nederland. Tevens vestigt deze stad de Nederlandse regering, het parlement, het Koninklijk Huis en het Internationaal Gerechtshof. Het kernwinkelgebied van Den Haag is verdeeld over een aantal straten, waaronder het Noordeinde en de Hoogstraat, waar veel internationale retailers gevestigd zijn welke deel uitmaken van het hogere segment. Andere hoofdwinkelstraten zijn de Spuistraat, Grote Marktstraat, Venestraat en de Vlamingstraat waar voornamelijk de (inter)nationale ketens zijn gevestigd.

Het object is gelegen in de historische winkelstraat het Noordeinde, aan het begin nabij de Mauritskade (Hilton Hotel). Het Noordeinde is het verlengde van de winkelstraat de Hoogstraat en wordt, naast internationale retailers, gekenmerkt door de vele boetieks, kunst- en antiekzaken, juweliers en restaurants.

De winkelruimte en het woonhuis worden dus leeg aangeboden, de winkel is circa 60m2 en het woonhuis op de eerste en kap verdieping beslaat ruim 100m2, er is een gedetailleerd meetrapport op verzoek beschikbaar.

Kaart