Reichman & Rommelaar

Makelaarskantoor
Reichman & Rommelaar

Twee namen, één bedrijf, één filosofie

Koningin Julianaplein 9

Koningin Julianaplein 9 te Leidschendam

In het mooie en populaire Raadhuiskwartier gelegen, te renoveren 3 kamer parterre hoek-appartement met een woonoppervlak van ca. 77 m² verdeeld over een ruime woonkamer ensuite, een riante slaapkamer, keuken en sanitair.
Het appartement beschikt verder over een voortuin én zonnige achtertuin! Het Raadhuiskwartier is een ruim opgezette wijk met veel groen, dichtbij de winkels en het welbekende sluisje met haar leuke restaurants en terrassen. Openbaar vervoer haltes direct om de hoek en een makkelijke ontsluiting met de auto. Kortom; na renovatie een heerlijk appartement in een mooie omgeving met alles dichtbij!

Indeling:

Entree middels gesloten portiek en toegang tot het appartement op de rechterhoek van het kleinschalige complex.
Ruime hal met toegang tot alle vertrekken. Direct rechts de woon-eetkamer met separatie en twee vaste kasten. Door de hoekligging veel lichtinval en een erker zorgt verder voor een speels effect. Vanuit de hal toegang tot 2 bergkasten, een beknopte badkamer en separaat toilet. De riante slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde en is voorzien van twee vaste kasten. De ruime keuken is ook aan de achterzijde gelegen en geeft toegang tot de fijne achtertuin op zuidwest.

Bijzonderheden:

– 1/5de aandeel in actieve en gezonde VvE;
– VvE bijdrage thans € 115,00 per maand;
– gemeenschappelijke opstalverzekering;
– VvE ingeschreven bij de KvK;
– meetrapport en plattegronden opgesteld door de firma Object & Co, conform de branchbrede norm;
– door het oorspronkelijke bouwjaar zullen in de koopovereenkomst de zogenaamde ouderdoms- en materialenclausule worden opgenomen;
– het betreft een voormalige huurwoning, verkoper heeft de woning zelf nooit bewoond; derhalve wordt de niet-zelfbewoningsclausule in de koopovereenkomst opgenomen;
– Projectnotaris van toepassing.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door Makelaarskantoor Reichman & Rommelaar B.V. wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kaart