Reichman & Rommelaar

Makelaarskantoor
Reichman & Rommelaar

Twee namen, één bedrijf, één filosofie

Koningin Julianaplein 9

Koningin Julianaplein 9 te Leidschendam

Waanzinnig mooi, recentelijk compleet verbouwd 4 kamer parterre hoekappartement met achtertuin in het mooiste stukje van Leidschendam.

Het appartement meet een woonoppervlak van ca. 75 m² verdeeld over een ruime woon-eetkamerkamer met open keuken, een riante slaapkamer, tweede slaapkamer/ study en een moderne badkamer.

Het appartement beschikt verder over een voortuin én leuke achtertuin op de middag- en avondzon! Het Raadhuiskwartier is een ruim opgezette wijk met veel groen, dichtbij de winkels en het welbekende sluisje met haar leuke restaurants en terrassen. Openbaar vervoer haltes direct om de hoek en een makkelijke ontsluiting met de auto. Kortom; een heerlijk appartement in een mooie omgeving met alles dichtbij!

Indeling:

Entree middels gesloten portiek en toegang tot het appartement op de rechterhoek van het kleinschalige complex.
Ruime hal met toegang tot alle vertrekken. Direct rechts de ruime en goed ingedeelde woon-eetkamer met open keuken, voorzien van alle gemakken en uitgevoerd in een mooie trendy kleurcombinatie. De muur naar de hal is grotendeels opengemaakt, waardoor de ruimtelijke beleving nog groter wordt. De hoekligging brengt veel natuurlijk daglicht binnen en de erker zorgt verder voor een leuke speels effect. De riante slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde en is goed indeelbaar. Slaapkamer twee is eveneens van een prettig formaat en zou bijvoorbeeld een mooie study kunnen zijn. De moderne en compleet uitgeruste badkamer is ook helemaal van nu en voorzien van een mooie inloopdouche en fraaie wastafel. Tot slot een leuke achtertuin op zuidwest, waardoor middag en avondzon!

Bijzonderheden:

– 1/5de aandeel in actieve en gezonde VvE;
– VvE bijdrage thans ca. € 115,00 per maand;
– gemeenschappelijke opstalverzekering;
– VvE ingeschreven bij de KvK;
– voorzien van stalen kozijnen met dubbele beglazing;
– privé berging op achtergelegen terrein;
– nieuwe HR CV ketel;
– meetrapport en plattegronden opgesteld door de firma Alex plattegronden conform de branchbrede norm;
– door het oorspronkelijke bouwjaar zullen in de koopovereenkomst de zogenaamde ouderdoms- en materialenclausule worden opgenomen;
– de woning is in 2021 compleet verbouwd en door verkoper nooit zelf bewoond geweest, waardoor de niet-zelfbewoningsclausule in de koopovereenkomst zal worden opgenomen;
– Projectnotaris van toepassing.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door Makelaarskantoor Reichman & Rommelaar B.V. wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kaart