Reichman & Rommelaar

Makelaarskantoor
Reichman & Rommelaar

Twee namen, één bedrijf, één filosofie

Kanaalweg 3T

Kanaalweg 3 T te Den Haag

In het statige “Residence Chateau” aan de rand van het Van Stolkpark gelegen, riant appartement met een woonoppervlak van ca. 112 m². Bestaande uit een mooie woonkamer, drie ruime slaapkamers, een badkamer en zonnig achterbalkon. Het geheel is voorheen lange tijd verhuurd geweest en dient intern gerenoveerd te worden. Het appartement beschikt verder nog over een eigen berging in onderbouw en een parkeerplaats op achtergelegen terrein. Er is eveneens een grote gemeenschappelijke fietsenberging.

Gelegen op een gewilde locatie, aan de rand van het Westbroekpark en op loopafstand van de gezellige winkels en eetgelegenheden van “De Fred”. Het strand en de boulevard van Scheveningen bevinden zich ook op korte afstand.

Indeling:

Gesloten gezamenlijke entree, hal met lift en breed bemeten trappenhuis naar de eerste verdieping alwaar entree tot de woning met direct een heerlijk ruime centrale hal die toegang geeft tot alle vertrekken. Wat direct opvalt is de mooie plafondhoogte van ca. 3 meter! De living ligt aan de voorzijde met leuk uitzicht over de Kanaalweg. Twee van de drie goed bemeten slaapkamers bevinden zich eveneens aan de voorzijde. De hoofdslaapkamer is aan de achterzijde gelegen, is circa 22 m² groot en heeft toegang tot een prettig balkon, aansluitend de badkamer en via de hal bereikbaar separaat toilet. De keuken is thans aan de achterzijde gesitueerd en geeft toegang tot een eigen balkon met bergkast.

In de onderbouw treft u verder nog een berging, en op het achtergelegen terrein een privé parkeerplaats.

Kortom; een fraai, te renoveren appartement van ruim 112 m² gelegen in het statige en charmante “Residence Chateau” met privé parkeerplaats.

Bijzonderheden:

– Gelegen op eigen grond;
– Bouwjaar 1929;
– Rijksbeschermd stadsgezicht;
– Mooie plafondhoogte van ca. 3 meter;
– Eigen berging in onderbouw;
– Gemeenschappelijke fietsenberging;
– Eigen parkeerplaats op achtergelegen terrein;
– Zonnig achterbalkon;
– Actieve VvE, bijdrage thans ca. € 274,16 per maand;
– Voorschot stookkosten thans ca. € 136,85 per maand;
– Voor de maatvoering verwijzen wij u graag naar de door de firma Object & Co. opgestelde plattegronden- en meetrapport.
– Notariskeuze voorbehouden aan verkoper;
– Het betreft hier een voormalige huurwoning, verkoper heeft de woning zelf nooit bewoond, derhalve wordt de
niet-zelfbewoningsclausule in de koopovereenkomst opgenomen alsmede de ouderdoms- en materialenclausule.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door Makelaarskantoor Reichman & Rommelaar B.V. wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kaart