Reichman & Rommelaar

Makelaarskantoor
Reichman & Rommelaar

Twee namen, één bedrijf, één filosofie

Jan Muschlaan 118

Jan Muschlaan 118 te Den Haag

Fantastisch gelegen 4-kamer appartement met een gebruiksoppervlak van ruim 115 m² en een fijn terras op de zon.
Dit heerlijk ruime appartement beschikt over een royale woon-eetkamer en 3 goed bemeten slaapkamers. Verder een fijn formaat keuken en badkamer. In de kelder vindt u verder nog een privé berging.

Zeer prettige woonlocatie bij Park Clingendael in het Benoordenhout. Op loopafstand van het kleinschalige maar complete winkelcentrum aan het Willem Royaardsplein en op korte afstand tot het strand van Scheveningen en de Haagse binnenstad. Verschillende openbaar vervoerhaltes in de directe omgeving, waardoor altijd goed bereikbaar.

Indeling:

Ruime entree met brievenbussen- en bellentableau op de begane grond. Lift of trap naar de eerste etage alwaar toegang tot het appartement. Prettige hal met toegang tot alle vertrekken. Aan de voorzijde, over de breedte gelegen royale woon-eetkamer met toegang tot het zonnige terras. Naastgelegen hoofdslaapkamer van een riant formaat. Aan de achterzijde ligt de keuken in een U-opstelling, voorzien van diverse apparatuur. Slaapkamer 2 en 3 zijn ook aan de achterzijde gelegen. De ruim opgezette badkamer vindt u ook aan deze kant net als een handige bergkast voor de wasmachine en droger.

Kortom; een compleet, goed ingedeeld en royaal bemeten appartement in het fijne Benoordenhout!

Bijzonderheden:

– gelegen op eigen grond;
– zeer actieve VvE met een maandelijkse bijdrage van € 406,26;
– voorshot stookkosten per maand € 89,-;
– privé berging op de begane grond;
– verwarming middels blokverwarming en warm water via geisers;
– huismeester;
– op loopafstand van de winkels op het Willem Royaardsplein en Park Clingendael;
– de zgn. ouderdoms-, asbest-, en niet bewoningsclausule zullen preventief in de koopovereenkomst worden opgenomen.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door Makelaarskantoor Reichman & Rommelaar B.V. wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kaart