Reichman & Rommelaar

Makelaarskantoor
Reichman & Rommelaar

Twee namen, één bedrijf, één filosofie

Jacob Gillesstraat 7

Jacob Gillesstraat 7 te Den Haag

Achter zo’n fraaie vroeg 20ste eeuwse Statenkwartier voorgevel gelegen, bijzonder ruim drielaags bovenhuis met twee terrassen op het zuidwesten (2de en 3de etage). In feite betreft het een drielaags herenhuis met een woonoppervlak van ca. 214 m², maar dan vanaf de eerste etage. De Jacob Gillesstraat is een rustige woonstraat, doch slechts op enkele stappen verwijderd van de gezellige Frederik Hendriklaan met al haar fraaie winkels, leuke terrassen en mooie restaurants. De ultieme combinatie van stad- en strand, daar de boulevard van Scheveningen én de Haagse stad zich beide maar op ca. 10 minuten afstand bevinden. Het Kunstmuseum en het Fotomuseum liggen werkelijk om de hoek, samen met enkele grote internationale organisaties en scholen, waardoor leven in het Statenkwartier heel aangenaam gemaakt wordt.

Indeling:

1e etage:
Vanaf de straat opgang naar de eerste etage, alwaar een heerlijke ruime woonkamer-ensuite noch voorzien van de originele zwart-marmeren schouwen (niet in gebruik), lijstwerk aan de plafonds, op plaatsen glas-in-lood en mooie hoge suitedeuren. De goed uitgeruste keuken bevindt zich aan de achterzijde en aan de voorzijde is nog een voorzijkabinet. Op de overloop vindt u verder nog een modern toilet met fontein.

2de etage:
Trapopgang naar de tweede etage met twee zeer riante en lichte slaapkamers, beide met een eigen balkon. Verder nog een tweede voorzijkabinet en een ruime badkamer aan de achterzijde voorzien van een ligbad, een separate douche en een toilet. Op de overloop is nog een handige vaste bergkast met opstelplaats voor de wasmachine en droger.

3de etage:
De derde etage beschikt over een tweetal goed formaat slaapkamers, een tweede badkamer met toilet en en zij-kabinet. Aan de achterzijde, een fijn terras op zuidwest, waardoor heerlijk zonnig!

Kortom, als u op zoek bent naar een mooi ruim bovenhuis in het Statenkwartier met verschillende buitenruimtes, dan is de Jacob Gillesstraat 7 zeker een bezichtiging waard!

Bijzonderheden:

– Woonoppervlak ca. 214 m²;
– drie buitenruimtes, waarvan 2 fijne terrassen op de middag en avondzon;
– fraaie originele details, zoals schouwen, glas-in-lood en lijstwerk op plafonds;
– VvE van 2 op papier actief, m.a.w. VvE inschrijving Kamer van koophandel en een gezamenlijke opstalverzekering;
– onderhoud steeds gebeurt op ad-hoc basis, thans geen spaarrekening, of maandelijkse bijdrages;
– momenteel wordt het buitenschilderwerk uitgevoerd op kosten van de VvE (reeds betaald);
– grotendeels dubbele beglazing;
– kelder middels klapluik bereikbaar vanaf de hal op de begane grond;
– door het oorspronkelijke bouwjaar zullen in de koopovereenkomst de zogenaamde ouderdoms- en materialenclausule worden opgenomen;
– daar verkoper de woning afgelopen jaren niet zelf heeft bewoond, zal in de koopovereenkomst de zogenaamde niet zelfbewoningsclausule worden opgenomen;
– Meetrapport en plattegronden opgesteld door de firma Object & Co, conform de branchbrede norm.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door Makelaarskantoor Reichman & Rommelaar B.V. wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kaart