Reichman & Rommelaar

Makelaarskantoor
Reichman & Rommelaar

Twee namen, één bedrijf, één filosofie

Hugo Clausstraat 50

Hugo Clausstraat 50 te Voorschoten

In Park Allemansgeest, aan mooie waterpartij gelegen, fraai 4-kamer appartement op de eerste etage van een kleinschalig en luxueus appartementencomplex van in totaal 7 appartementen. Dit appartement is voorzien van een royaal terras van ca. 18 m², 3 slaapkamers, een grote woonkamer in half-open verbinding met de keuken en een eigen berging en parkeerplaats in ondergelegen parkeerkelder.

Indeling: afgesloten entree met brievenbussen- en bellentableau en videophone, middels lift of trap naar de eerste etage entree tot appartement op de eerste etage. Brede hal naar de riante woonkamer die middels een open verbinding toegang geeft tot de woonkeuken met granieten blad, 5-pits gasfornuis, oven, magnetron en afwasmachine. Vanuit de woonkamer mooie dubbele openslaande deuren naar het ruime terras. het geheel is erg licht door de vele ramen en de hoekligging.

Terug in de hal tussendeur naar de slaapafdeling met drie goed formaat slaapkamers en een moderne badkamer met wastafel, douche en ligbad.

In de gang vindt u verder nog een toilet met fonteintje, een ruime laundry met opstelling voor de cv installatie en een separate meterkast.

Absoluut een bezichtiging waard!

Bijzonderheden:

– voor de plattegronden en verschillende afmetingen, verwijzen wij u graag naar de door de firma Object & Co. opgestelde plattegronden en meetrapport conform NEN 2580;
– Eigen berging en parkeerplaats in ondergrondse parkeerkelder;
– Actieve vereniging van eigenaren met een VVE bijdrage van thans € 200,70 per maand;
– doordat het appartement voorheen verhuurd is geweest, zal in de koopovereenkomst de zogenaamde niet-bewoningsclausule worden opgenomen.
– Projectnotaris van toepassing.

Kaart