Reichman & Rommelaar

Makelaarskantoor
Reichman & Rommelaar

Twee namen, één bedrijf, één filosofie

Hongarenburg 92

Hongarenburg 92 te Den Haag

Heerlijk ruim, goed onderhouden en licht 4-kamer appartement op de 4de etage met een leuk groen uitzicht en een heerlijk balkon op de zon! (zuid). Dit mooie appartement beschikt over twee goede slaapkamers, met de mogelijkheid om de eetkamer als 3de slaapkamer te gebruiken. Verder een lichte en ruime woonkamer en een moderne keuken en badkamer. De afwerking is helemaal van deze tijd. De strategische ligging in Mariahoeve zorgt voor snelle aansluitingen op diverse snelwegen en in de directe omgeving zijn winkels, scholen, sportverenigingen en openbaar vervoer allemaal goed en snel bereikbaar. De stad en het strand bevinden zich ook op slechts 10 min. autorij afstand.

Indeling:

Voor het gebouw bevindt zich een afgesloten parkeerterrein uitsluitend te gebruiken voor bewoners. Middels een korte trap toegang tot de hoofdentree met bellen- en brievenbussentableau, centrale hal met trap en twee liften naar de bovengelegen etages.

Aangekomen op de 4de etage, voordeur naar het appartement met een ruime hal die toegang geeft tot alle vertrekken. rechtdoor komt u in de lichte woon-eetkamer aan, die heerlijk ruim is van formaat. Door de hoekligging van het appartement is er lichtinval van twee zijden. De woonkamer is mooi vierkant en geeft toegang tot de moderne keuken die voorzien is van verschillende inbouwapparatuur en toegang biedt tot een klein balkon. De aangrenzende eetkamer is ook mooi van een mooi formaat en is eventueel te gebruiken als een derde slaapkamer. Vanaf de woon-eetkamer toegang tot het fijne en zonnige balkon dat gelegen is op het zuiden. De twee naastgelegen slaapkamers zijn beide lekker ruim en eveneens licht door de grote ramen. Het gehele appartement is verder voorzien van een moderne eiken white-wash laminaatvloer. De badkamer en het toilet liggen aan de overzijde van de hal en zijn eveneens modern en afgewerkt in een grijs-wit kleurstelling. In de hal bevindt zich tevens nog een ruime berging met wasmachine en droger opstelplaats!

Kortom een fijn en ruim 4-kamer appartement met veel lichtinval en een afwerking die helemaal van deze tijd is, zeker een bezichtiging waard!

Bijzonderheden:

-goed functionerende VvE met een bijdrage van thans ca. € 308,- p.m. waarvan een voorschotbijdrage voor verwarming van ca. € 63,- per maand;
– schilderwerk buitenzijde uitgevoerd in 2016/2017;
– dubbele beglazing rondom;
– energielabel E;
– boiler voor warm water;
– ca. 95 m² woonoppervlak en 2 balkons;
– wegens bouwjaar zijn de ouderdoms- en asbest- en loodclausule van toepassing;
– gemeenschappelijke fietsenberging onder het gebouw;
– modern appartement!

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door Makelaarskantoor Reichman & Rommelaar wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.