Reichman & Rommelaar

Makelaarskantoor
Reichman & Rommelaar

Twee namen, één bedrijf, één filosofie

Hongarenburg 118.

Hongarenburg 118 te Den Haag

Licht en ruim 3 kamer appartement, gelegen op de 6e etage in een goed onderhouden flatgebouw in de wijk Mariahoeve. Het appartement is op een hoek gelegen en heeft vrij uitzicht over het park. Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen afgesloten parkeerterrein. In de directe omgeving van openbaar vervoer en uitvalswegen. Op steenworp afstand ligt Winkelcentrum Mariahoeve en tevens bevinden zich de winkels van de gezellige Theresiastraat zich op loopafstand.

Indeling:
Afgesloten entree met bellentableau, gemeenschappelijke hal met trap, liften en op -1 de bergingen. Op de 6de etage entree tot appartement, ruime hal met inpandige berging, badkamer met ligbad, vaste wastafel en radiator, toilet met fonteintje. Twee goede slaapkamers, een moderne keuken met vaatwasser, oven en aansluiting voor wasmachine, woonkamer met veel lichtinval en toegang tot het balkon. Vanuit de woonkamer en vanaf het balkon heeft men vrij uitzicht. Parkeren kan achter de slagboom op het gemeenschappelijk parkeerterrein.

Bijzonderheden:

– Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing;
– Eigen parkeerterrein;
– Fraai uitzicht
– Actieve VvE, maandelijkse bijdrage inclusief voorschot stookkosten € 247,24 per maand
– Zeer centrale ligging, uitstekende verbinding met diverse uitvalswegen;
– Door de firma Object & Co opgesteld meetrapport en plattegronden conform de branchebrede NVM meetinstructies;
– Oplevering in overleg;

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door Makelaarskantoor Reichman & Rommelaar wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.

Kaart