Reichman & Rommelaar

Makelaarskantoor
Reichman & Rommelaar

Twee namen, één bedrijf, één filosofie

Hettemadreef 4

HETTEMADREEF 4 TE VOORSCHOTEN

EEN TUIN OM VAN TE DROMEN, MÉT EIGEN GARAGE!

Lichte, ruime hoek eengezinswoning gelegen op top locatie in Voorschoten waar het u aan niets zal ontbreken. De zonnige, ruim 20m!! diepe achtertuin met eigen garage maken het compleet. Met circa 115m2 woonoppervlak heeft u de beschikking over vier slaapkamers, moderne keuken, luxe sanitair en voldoende inpandige bergruimte. De woning is gelegen aan een kindvriendelijk plein met vrij zicht aan de voorzijde. Aan de achterzijde van de woning -mede door de diepe achtertuin- meer dan genoeg ruimte voor een fraaie aanbouw.

INDELING
Kindvriendelijk plein met vrij zicht en groen voor de deur. Ruime, zonnige voortuin, entree woning. Hal met meterkast en separaat toilet. Nette, lichte woonkamer met aan beide zijden grote raampartijen. Aan de achterzijde openslaande deuren naar de zeer riante achtertuin gelegen op het noordoosten. Met deze tuin zal het u aan werkelijk niets ontbreken. Vanwege het grote formaat kunt u diverse terrassen creëren en houdt u nog voldoende speelruimte over voor de kinderen!
Dichte keuken aan de achterzijde gesitueerd voorzien van diverse inbouwapparatuur.
Eigen garage (6,49mx3m) welke tevens via de tuin te bereiken is. Deze garage biedt voldoende ruimte voor het plaatsen van een auto, fietsen of het creëren van een hobbyruimte.

1e verdieping
Overloop, twee slaapkamers aan de achterzijde gesitueerd met vaste kasten en zicht op de tuin. Derde, slaapkamer aan de voorzijde met tevens vaste kasten. Moderne, luxe badkamer voorzien van ruime douche, wastafelmeubel met dubbele kraan, designradiator en toilet.

2e verdieping
Overloop, ruime bergruimte en aparte wasruimte met opstelplaats van de Cv-installatie. Vierde slaapkamer met wastafel en achter de (knie)schotten nog voldoende bergruimte.

LIGGING
Zeer gunstig gelegen in een rustige en kindvriendelijke buurt. In de directe nabijheid treft u; NS station, British school, het gezellige centrum met diverse restaurants, winkels en sportactiviteiten (zwembad, voetbal, hockey en tennis). Recreatiegebied de Vlietlanden en natuurgebied de Horsten liggen op nog geen 10 minuten fietsen en er is een uitstekende verbinding met de diverse uitvalswegen (richting A4/N11/A44/N206). Zowel het strand als de binnenstad van Leiden en Den Haag liggen op ca 15 minuten met de auto.

HET WETEN WAARD:
– Bouwjaar 1965;
– 2016 intern gemoderniseerd (nieuwe keuken, badkamer, toilet, vloerafwerking, Cv-installatie en stucwerk);
– Gebruik gemaakt van hoogwaardige kwaliteit producten;
– Rustige, centrale ligging in Voorschoten;
– Tuin in 2017 aangelegd voorzien van nieuwe bestrating en waterafvoer.
– Ca. 115m2 woonoppervlak;
– Goede mogelijkheden voor uitbreiding van de woonkamer- en keuken aan de achterzijde, middels een uitbouw;
– Gelegen op een perceel van 275m2;
– Energielabel D;
– Diverse speelgelegenheden rondom het huis (kinderboerderij op 5 min fietsafstand);
– Cv-installatie Nefit 2016;
– Grotendeels dubbele beglazing (begane grond grotendeels HR++2017);
– Standaard worden de ouderdoms- en asbestclausule opgenomen in de koopovereenkomst;
– 1/5 onverdeeld aandeel in een perceel grond bestemd tot garage-uitrit;
– Oplevering in overleg (kan snel).

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door Makelaarskantoor Reichman & Rommelaar wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kaart