Reichman & Rommelaar

Makelaarskantoor
Reichman & Rommelaar

Twee namen, één bedrijf, één filosofie

Heliotrooplaan 360m

Heliotrooplaan 360 M

Aan de rand van park Meer & Bosch gelegen 4-kamer appartement van ca. 69 m², met een waanzinnig mooi weids uitzicht richting de duinen en Kijkduin. Het strand is zodoende slechts 10 minuten lopen of 5 minuten fietsen, net als de duinen. Rustig gelegen en toch overal dichtbij. Winkelen kan straks op het “Nieuwe Kijkduin” of natuurlijk in het winkelcentrum aan de Savornin Lohmanplein. Openbaar vervoerhaltes op korte afstand, net als diverse uitvalswegen, onder andere richting de ‘nieuwe’ A-4 en via de Laan van Meerdervoort naar de andere kant van de stad.

Indeling:

Keurig onderhouden entree met brievenbussen en bellentableau, lift (of trap) naar de bovenste verdieping met waanzinnig mooi uitzicht over de omgeving. Binnen in het appartement een centrale hal met toegang tot alle vertrekken. De woonkamer is mooi van formaat en rechthoekig, waardoor gemakkelijk in te delen. De eetkamer is aansluitend en geeft toegang tot het fijne balkon. De hoofdslaapkamer is goed van formaat en rustig gelegen. Slaapkamer twee bevindt zich hier direct naast en de keuken bevindt zich aan de andere zijde van de hal. De badkamer en het toilet zijn ook vanuit de hal bereikbaar, net als een handige bergruimte. In de onderbouw vindt u verder nog een privé berging voor bijvoorbeeld de fiets.

Kortom; een fijn appartement met 4 kamers op loopafstand en met uitzicht op Kijkduin, dat na interne renovatie weer garant zal staan voor jarenlang woonplezier!

Bijzonderheden:

– ca. 69 m² woonoppervlak conform branchbrede meetinstructie;
– privé berging van ca. 4.7 m² in de onderbouw;
– professioneel beheerde VvE;
– gelegen op gemeentelijke erfpachtgrond met een jaarlijkse canon van € 65.58,-;
– VvE bijdrage thans € 188,75 per maand;
– blokverwarming met een voorschot voor stookkosten van € 95,- per maand;
– het appartement is voorheen verhuurd geweest en dient derhalve intern gerenoveerd te worden;
– in de koopovereenkomst zullen de ouderdoms- en materialenclausule worden opgenomen, alsmede de niet-bewoningsclausule.

Kaart