Reichman & Rommelaar

Makelaarskantoor
Reichman & Rommelaar

Twee namen, één bedrijf, één filosofie

Heliotrooplaan 358N

Heliotrooplaan 358 N

Aan de rand van park Meer & Bosch gelegen 2-kamer appartement van ca. 61 m² bvo, op de negende etage, met een waanzinnig mooi weids uitzicht richting de duinen en Kijkduin. Het strand is zodoende slechts 10 minuten lopen of 5 minuten fietsen, net als de duinen. Rustig gelegen en toch overal dichtbij. Winkelen kan straks op het “Nieuwe Kijkduin” of natuurlijk in het winkelcentrum aan de Savornin Lohmanplein. Openbaar vervoerhaltes op korte afstand, net als diverse uitvalswegen, onder andere richting de ‘nieuwe’ A-4 en via de Laan van Meerdervoort naar de andere kant van de stad.

Indeling:
Keurig onderhouden entree met brievenbussen en bellentableau, lift (of trap) naar de negende verdieping met waanzinnig mooi uitzicht over de omgeving. Binnen in het appartement een centrale hal met toegang tot alle vertrekken. De woonkamer is mooi van formaat en rechthoekig 3,87 x 4,60, waardoor gemakkelijk in te delen. De slaapkamer 2,78 x 3,81 is aansluitend en geeft toegang tot het fijne balkon. De keuken bevindt zich aan de andere zijde van de hal 2,79 x 3,07. De badkamer 1,67 x 1,84 en het toilet zijn ook vanuit de hal bereikbaar, net als een handige bergruimte. In de onderbouw vindt u verder nog een privé berging voor bijvoorbeeld de fiets.

Kortom; een fijn appartement met 2 kamers en aparte keuken op loopafstand en met uitzicht op Kijkduin.

Bijzonderheden:

– privé berging van ca. 4.7 m² in de onderbouw;
– professioneel beheerde VvE;
– gelegen op gemeentelijke erfpachtgrond met een jaarlijkse canon van € 54,36;
– VvE bijdrage thans € 151,- per maand;
– blokverwarming met een voorschot voor stookkosten van € 95,- per maand;
– het appartement is voorheen verhuurd geweest en verkeert in een nette staat;
– in de koopovereenkomst zullen de ouderdoms- en materialenclausule worden opgenomen, alsmede de niet-bewoningsclausule.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door Makelaarskantoor Reichman & Rommelaar B.V. wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kaart