Reichman & Rommelaar

Makelaarskantoor
Reichman & Rommelaar

Twee namen, één bedrijf, één filosofie

Heliotrooplaan 356

Heliotrooplaan 356

Aan de rand van park Meer & Bosch gelegen ruim opgezet 3-kamer appartement van ca. 70 m² , op de vierde etage, met een vrij uitzicht richting het zonnige zuidwesten. Het strand van Kijkduin is slechts 10 minuten lopen of 5 minuten fietsen, net als de duinen. Rustig gelegen en toch overal dichtbij. Winkelen kan op het “Nieuwe Kijkduin” of natuurlijk in het winkelcentrum aan de Savornin Lohmanplein. Openbaar vervoerhaltes op korte afstand, net als diverse uitvalswegen, onder andere richting de ‘nieuwe’ A-4 en via de Laan van Meerdervoort naar de andere kant van de stad.

Indeling:
Keurig onderhouden entree met brievenbussen en bellentableau, lift (of trap) naar de vierde verdieping met vrij uitzicht richting zuidwest. Binnen in het appartement een centrale L-vormige hal met toegang tot alle vertrekken. De woon- en eetkamer zijn mooi van formaat en bieden toegang tot het zonnige balkon aan de voorzijde. De ruime slaapkamer ligt aan de achterzijde en meet circa 4.15 x 3.85 m. De keuken bevindt zich aan de andere zijde van de hal en meet ca. 3.15 x 1.70 m. De badkamer bestaat uit een douche en wastafel en meet ca. 1.15 x 1.70. Het toilet is ook vanuit de hal bereikbaar, net als een handige bergruimte. In de onderbouw vindt u verder nog een privé berging voor bijvoorbeeld de fiets.

Kortom; een fijn 3 kamer appartement met een aparte keuken, op loopafstand van het nieuwe Kijkduin!

Bijzonderheden:

– privé berging in de onderbouw;
– professioneel beheerde VvE;
– gelegen op gemeentelijke erfpachtgrond met een jaarlijkse canon van € 306,80 (appartement + berging samen);
– VvE bijdrage thans € 195,- per maand;
– blokverwarming met een voorschot voor stookkosten van € 100,- per maand;
– het appartement is voorheen verhuurd geweest;
– in de koopovereenkomst zullen de ouderdoms- en materialenclausule worden opgenomen, alsmede de niet-bewoningsclausule.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door Makelaarskantoor Reichman & Rommelaar B.V. wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kaart