Reichman & Rommelaar

Makelaarskantoor
Reichman & Rommelaar

Twee namen, één bedrijf, één filosofie

Heeswijkstraat 1c

ZATERDAG 1 OKTOBER 2022 – OPENHUIS VAN 11:00 TOT 13:00. KOM VRIJBLIJVEND LANGS.

Heeswijkstraat 1C

Op loopafstand van oud centrum Voorburg met de verschillende restaurants, winkels parken, scholen en sportfaciliteiten in de directe omgeving. Deze gelijkvloerse parterre-woning van ca. 128 m² is ook erg goed bereikbaar met Voorburg Centraal Station om de hoek en ook het nabij gelegen Prins Clausplein.

Indeling:

De entree is gelegen aan de Heeswijkstraat en heeft een ruim opgezette hal met toilet voorzien van fontein. Aan de voorzijde, rechts van de entree, is een kamer gelegen momenteel ingericht als kantoorruimte. Naast het toilet is de wasruimte gelegen. Ook wordt de badkamer betreden vanuit de hal en is voorzien van wastafel, douche en separaat ligbad. De ruime lichte wooneetkamer loopt van voor naar achteren en is voorzien van meerdere bovenlichten. De keuken is voorzien van vier pits gasfornuis, combi-oven. Vanuit de keuken kan toegang worden verkregen aan de bijkeuken. De bijkeuken is voorzien van inbouwkasten en een achteruitgang

Vanuit de centraal gelegen woonkamer worden ook beide slaapkamers benaderd. De riante hoofdslaapkamer is tevens voorzien van eigen toilet en pantry. De tweede slaapkamer is voorzien van lichtstraat en heeft ook een directe verbinding naar de hoofdslaapkamer.

Bijzonder:
– Eigen grond
– Bouwjaar 1935
– Energielabel C
– Voorzien van dubbele beglazing
– Woonoppervlakte ca. 128 m²
– Bijdrage € 50,00
– ouderdoms- en materiaalclausule van toepassing;
– Project notaris van toepassing.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door Makelaarskantoor Reichman & Rommelaar B.V. wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kaart