Reichman & Rommelaar

Makelaarskantoor
Reichman & Rommelaar

Twee namen, één bedrijf, één filosofie

Heesterstraat 44

Heesterstraat 44 te Den Haag

Op de begane grond gelegen 4 kamer appartement met een woonoppervlak van ca. 68 m² en een riante tuin van ruim 53 m² op zuidoost. Goede ligging ten opzichte van de winkels aan de Weimar- en de Fahrenheitstraat en uiteraard verschillende haltes voor bus en tram op loopafstand. De stad én het strand zijn op slechts 15 fiets minuten te bereiken. Het geheel is lange tijd verhuurd geweest en dient derhalve gerenoveerd te worden. Een mooie kans voor de handige starter!

Indeling:

Entree, L-vormige hal met toegang tot alle vertrekken. De woonkamer bevindt zich aan de voorzijde met een daarachter gelegen eetkamer die toegang geeft tot de heerlijke achtertuin op zuidoost. De eerste slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde en geeft toegang tot een ingebouwde doucheruimte. Slaapkamer twee ligt aan de achterzijde van de woning en geeft middels openslaande deuren toegang tot de tuin. De tussengelegen eenvoudige keuken ligt eveneens aan de achterzijde en biedt, net als de tweede slaapkamer toegang tot de achtertuin. Verder vindt u in de hal nog een separaat toilet, een bergruimte en de meterkast.

Kortom; een leuke parterre met potentie, op loopafstand van diverse winkels, die na interne renovatie weer garant zal staan voor jarenlang woonplezier!

Bijzonderheden:

– bouwjaar 1926;
– woonoppervlakte conform NEN 2580 ca. 69 m²;
– riante achtertuin op zuidoost met een oppervlak van ruim 53 m²;
– actieve en professioneel beheerde VvE met 6 leden en een bijdrage van € 80,- per maand;
– gemeenschappelijke opstalverzekering;
– MJOP aanwezig ter inzage;
– energielabel G;
– gezien het originele bouwjaar, zullen in de koopovereenkomst de ouderdoms- en materialenclausule worden opgenomen alsmede de niet -bewoningsclausule.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door Makelaarskantoor Reichman & Rommelaar B.V. wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kaart