Reichman & Rommelaar

Makelaarskantoor
Reichman & Rommelaar

Twee namen, één bedrijf, één filosofie

Heemskerckstraat 56

Heemskerckstraat 56, Den Haag

Originele stijl en hedendaags comfort achter een charmante voorgevel op een mooie plek in het populaire Zeeheldenkwartier.

Het betreft hier een goed formaat 3-laags bovenhuis met een woonoppervlak van ruim 168 m². In feite een compact herenhuis, vanaf de eerste etage. De ruimte is heerlijk, met een klassieke woonkamer ensuite op de eerste etage en de slaapkamers op de tweede etage. Op de derde verdieping bevindt zich naast een slaap- en werkkamer, een goed formaat dakterras. Het huis is nog voorzien van verschillende originele stijldetails zoals mooie ornamentenplafonds, schuifseparatie en paneeldeuren.

Indeling:
Entree op straatniveau met trap naar 1e verdieping, overloop, toilet, keuken in L-opstelling (ca. 3.15 x 2.00) voorzien van diverse apparatuur, royale woon/eetkamer ensuite (ca. 10.53 x 4.06) met schuifseparatie en ingebouwde kasten, visgraat eiken parket, prachtig rijk gedetailleerde ornamenten plafonds, marmeren schouwen en een zijkamer aan de voorzijde (ca. 2.10 x 2.95) thans in gebruik als werkkamer.

2e verdieping:
Overloop, separaat toilet, ruime badkamer (ca. 3.13 x 1.94) met ligbad, separate douche, een wastafel en handdoekenradiator, verder een riante slaapkamer aan de achterzijde (ca. 4.06 x 4.66) met walk-in-closet (ca. 1.20 x 4.05), voorslaapkamer (ca. 4.06 x 4.65) en zijslaapkamer voor (ca. 3.02 x 2.04).

3e verdieping:
Bij bovenkomst direct entree tot een riante slaapkamer (ca. 4.15 x 2.20) met aansluitend dakterras op zuidwest (ca. 3.77 x 2.78). De kamer aan de voorzijde (ca. 4.30 x 2.93) is thans in gebruik als bergruimte/ hobbykamer.

Bijzonderheden:

– gelegen op eigen grond;
– 2/3de aandeel in actieve VvE van 2 (verticaal) welke thans in oprichting is en verder wordt geprofessionaliseerd;
– VvE ingeschreven bij de KvK;
– gezamenlijke opstalverzekering en bankrekening in aanvraag;
– thans derhalve nog geen reservefonds;
– VvE bijdrage per jaar voor nummer 56: € 500,- excl. opstalverzekering;
– CV-ketel bouwjaar 2015;
– voorzien van houten kozijnen, deels dubbelglas;
– gelegen binnen gemeentelijk beschermd stadsgezicht Zeeheldenkwartier;
– conform branchebrede meetinstructie ca. 168 m² woonoppervlak;
– in de koopovereenkomst zullen de zogenaamde ouderdoms- en materialenclausule worden opgenomen;
– dakterras op zuidwest!

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door Makelaarskantoor Reichman & Rommelaar B.V. wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kaart