Reichman & Rommelaar

Makelaarskantoor
Reichman & Rommelaar

Twee namen, één bedrijf, één filosofie

Groot Hertoginnelaan 93

Groot Hertoginnelaan 93 te Den Haag

Aan een van de mooiste lanen van Den Haag, de chique Groot Hertoginnelaan, staat dit fraaie en robuuste vierlaags herenhuis met een woonoppervlak van totaal 283 m²! Het huis is goed onderhouden en beschikt op de begane grond, de eerste- en tweede etage over een fraaie parketvloer. Verder een leuke achtertuin van ca. 40 m² en een dakterras op de derde etage. Door het zeer riante woonoppervlak over 4 etages, mogelijkheden te over!

Indeling:
Entree middels fraaie vestibule met glas-in-lood ramen en een marmeren vloer die doorloopt in de hal. In de hal treft u verder een toilet aan en de entree tot de kelder van ca. 9m², aan de achterzijde verder nog een douche- en wasruimte.
De heerlijk ruime woonkamer ensuite beschikt nog over de schouwen en de mooie suiteseparatie met schuifdeuren. Vanaf hier ook openslaande deuren naar de achtertuin mét berging.

1ste verdieping:
Mooie trap naar de overloop van de eerste verdieping, alwaar twee meer dan riante kamers, thans in gebruik als study mét openhaard aan de voorzijde en aan de achterzijde een heerlijke ruime kamer die op verschillende manieren te gebruiken is.
De keuken bevindt zich aan de achterzijde en is uitgevoerd met diverse inbouwapparatuur. Op deze etage bevindt zich nog een separaat toilet dat vanuit de hal bereikbaar is.

2de verdieping:
Doorlopende trap naar de 2de verdieping alwaar twee eveneens zeer ruime kamers, welke nu in gebruik zijn als slaapkamers met kastenkamer. Op de hal een derde separaat toilet en aan de achterzijde een ruime badkamer.

3de verdieping:
Middels vaste tussentrap toegang tot een tweede slaapverdieping, alwaar twee grote slaapkamers en een aparte badkamer voorzien van bad en separate douche. Vanaf hier ook toegang tot het leuke dakterras, alwaar de gehele dag zon!

Kortom; een heerlijk groot familiehuis in goede staat en op een fantastische plek, waar alles onder handbereik is!

Bijzonderheden:

– gelegen op eigen grond
– gelegen binnen beschermd stadgezicht “Duinoord”
– een meer dan riant woonoppervlak van ruim 283 m²;
– goede algehele afwerking;
– verschillende mooie originele details;
– tuin- én dakterras;
– oplevering in overleg;
– niet bewoningsclausule van toepassing;
– gezien het bouwjaar, zullen de zogenaamde ouderdoms- en materialenclausule van toepassing zijn.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door Makelaarskantoor Reichman & Rommelaar wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kaart