Reichman & Rommelaar

Makelaarskantoor
Reichman & Rommelaar

Twee namen, één bedrijf, één filosofie

Goudenregenplein 60

TURNKEY LICHT, SPEELS 5-KAMER APPARTEMENT MET 93M2 WOONOPPERVLAK EN BALKON GELEGEN OP DE EERSTE ETAGE MET ZOWEL AAN DE VOOR- ALS ACHTERZIJDE VRIJ ZICHT. DE ZEER CENTRALE LIGGING, MET OP FIETSAFSTAND HET STRAND, MAAKT HET PLAATJE COMPLEET. OP LOOPAFSTAND VAN ALLE FACILITEITEN EN UITSTEKENDE VERBINDING, ZOWEL PER AUTO ALS HET OPENBAAR VERVOER, MET DE OMLIGGENDE GEMEENTES.

Indeling
Entree middels open portiek, trapopgang naar de eerste etage.
Entree woning, zeer ruime hal voorzien van separaat toilet met fontein en vaste kast. Alle vertrekken komen op de centrale hal uit. Riante, lichte woonkamer en suite met aan de achterzijde de open keuken voorzien van inbouwapparatuur. Middels openslaande deuren toegang tot het inpandige, zonnige balkon voorzien van balkonkast. Door de hoge plafonds zijn de ruimtes bijzonder licht.

Eerste slaapkamer aan de voorzijde gesitueerd welke is voorzien van een vaste kast. Twee slaapkamers aan de achterzijde gelegen waarvan één voorzien van vaste kast met Cv-installatie. Moderne, betegelde badkamer voorzien van inloopdouche en wastafel. Aparte bergkast/wasruimte via de hal te bereiken.

GELEGEN OP TOPLOCATIE!
ZEER CENTRALE LIGGING MET ALLE FACILITEITEN IN DE DIRECTE NABIJHEID. UITSTEKENDE VERBINDING MET DE DIVERSE UITVALSWEGEN EN PRIMA AANSLUITING OP HET OPENBAAR VERVOER. HET STRAND EN DE DUINEN OP SLECHTS ENKELE MINUTEN FIETSEN!

Bijzonderheden:
– Fantastische vrije ligging in de Bloemenbuurt nabij winkels in de Goudsbloemlaan en Fahrenheitstraat;
– Gerenoveerd in 2013;
– Zeer centraal gesitueerd ten opzichte van openbaar vervoer, strand, zee en;
– Centrale verwarming met combiketel uit 2013 Remeha Avanta;
– Oppervlakte 93 m², inhoud 350 m³;
– Bouwjaar 1920;
– Veel authentieke details;
– Bijdrage erfpacht € 126,62,- per half jaar;
– Originele paneeldeuren;
– Voorzien van houten vloeren (geschuurd en gelakt 2018);
– Hoge plafonds;
– Zowel aan de voor- als achterzijde vrij zicht;
– Standaard worden de niet-bewoners, ouderdoms- en asbestclausule opgenomen in de koopovereenkomst;
– Oplevering in overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door Makelaarskantoor Reichman & Rommelaar wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kaart