Reichman & Rommelaar

Makelaarskantoor
Reichman & Rommelaar

Twee namen, één bedrijf, één filosofie

Esdoornstraat 48

Esdoornstraat 48 te Den Haag

In het hart van de populaire Bomenbuurt gelegen, uitzonderlijk brede parterrewoning (9 meter), waardoor een riant woonoppervlak ontstaat van ruim 115 m²! De achtertuin is al even riant met een oppervlak van ruim 98 m² en een heerlijk zonnige ligging op zuidoost. Dit appartement is lange tijd verhuurd geweest en dient derhalve compleet gerenoveerd te worden. De locatie is bij velen al bekend; de winkels en lunchgelegenheden van de Fahrenheitstraat en de Thomsonlaan bevinden zich direct om de hoek. Het Haagse centrum, net als het strand en de haven van Scheveningen op slechts 10 min. fietsafstand. Kortom een ruim appartement, dat na de nodige renovatie weer een heerlijk thuis kan worden!

Indeling:

Toegang vanaf de straat, met direct daarna een voorhal die doorloopt naar de rechthoekige en zeer ruime hoofdhal, die op zijn beurt weer toegang geeft tot alle overige vertrekken. Te beginnen met de meer dan riante woonkamer ensuite, welke nog is voorzien van een suite-separatie en deels van lijstenplafonds. De mooie hoogte van ruim 3 meter is een echte eyecatcher en zorgt mede voor dat riante woongevoel. De achterkamer heeft twee openslaande deuren naar de geweldige tuin van 10.93 x 9 m. en heeft een lekker zonnige zuidoost ligging. Weer terug binnenshuis, bevindt zich aan de achterzijde de hoofdslaapkamer van ca. 15 m². De naastgelegen keuken is nagenoeg origineel en heeft een eigen deur naar de achtertuin. De tweede slaapkamer is aan de voorzijde gelegen en is ook goed van formaat. De tussengelegen badkamer is mooi vierkant en het separate toilet is daar direct naast gelegen.

Bijzonderheden:

– Kadastraal: gemeente ‘s-Gravenhage, sectie: AN, nummer: 5798, Index: A-1;
– Conform NEN 2580 meetrapport een gebruiksoppervlak wonen van 115,1 m²;
– Riante achtertuin op zuidoost met een oppervlak van ruim 98 m²;
– Thans 2 slaapkamers, waarbij met anderen indelingen gemakkelijk 3 slaapkamers te creëren zijn;
– Actieve VvE van drie leden, met elk een 1/3de aandeel. Bijdrage thans € 50,- per maand;
– Gezamenlijke opstalverzekering;
– Definitief energielabel “G”;
– Vanwege het originele bouwjaar zullen in de koopovereenkomst de zogenaamde ouderdoms- en materialenclausule worden opgenomen;
– In de NVM koopovereenkomst zal eveneens de niet-bewoningsclausule worden opgenomen;
– Projectnotaris van toepassing.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door Makelaarskantoor Reichman & Rommelaar B.V. wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kaart