Reichman & Rommelaar

Makelaarskantoor
Reichman & Rommelaar

Twee namen, één bedrijf, één filosofie

Dr H. Colijnlaan 98

Dr. H. Colijnlaan 98

Leuk 3 kamer appartement op de eerste etage van een kleinschalig appartementencomplex, op loopafstand van het winkelgebied aan de Huis te Landelaan en Winkelcentrum In de Boogaard. Ook Park te Werve ligt op korte afstand, net als diverse haltes voor openbaar vervoer. Verder directe en snelle aansluiting op de A-4. Kortom, dit appartement heeft een zeer strategische ligging.

Indeling:

Entree middels gesloten portiek met brievenbussen- en bellentableau. Met de lift of trap naar de eerste etage met toegang tot het appartement. Tochthal met meterkast en doorloop naar een prettige vierkante hal met toegang tot de fijne woonkamer aan de voorzijde met open keuken voorzien van 4- pits gaskookplaat, inbouwoven en RVS afzuigkap. Vanaf de woonkamer toegang tot een zonnig balkon op zuidwest, waardoor middag- en avondzon! Tussengelegen badkamer met douche en wastafel. De twee slaapkamers bevinden zich aan de achterzijde en zijn goed van formaat. Vanuit de hal is het separate toilet bereikbaar. In de onderbouw beschikt dit appartement nog over een privé berging, voor fietsen en opslag.

Bijzonderheden:

– actieve VVE, huidige bijdrage € 184,16 per maand;
– verwarming middels blokverwarming, voorschot stookkosten thans € 98,24 per maand;
– gemeenschappelijke opstalverzekering;
– VvE ingeschreven bij de Kvk;
– door het oorspronkelijke bouwjaar zullen in de koopovereenkomst de zogenaamde ouderdoms- en materialenclausule worden opgenomen;
– door de firma ‘Alex plattegronden’ opgesteld meetrapport en plattegronden (conform branchebrede norm);
– het betreft een voormalige huurwoning, verkoper heeft de woning zelf nooit bewoond; derhalve wordt de niet-zelfbewoningsclausule in de koopovereenkomst opgenomen;
– Projectnotaris van toepassing.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door Makelaarskantoor Reichman & Rommelaar B.V. wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kaart