Reichman & Rommelaar

Makelaarskantoor
Reichman & Rommelaar

Twee namen, één bedrijf, één filosofie

Deijlerweg 11

Deijlerweg 11

Fraai drielaags hoekherenhuis aan de mooie Deijlerweg in Wassenaar met aan drie zijden tuin, waardoor altijd een zonnige plek! Dit robuuste herenhuis beschikt over een eigen oprit met opstelplaats voor meerdere auto’s, een carport en een garage. De ligging is uitstekend t.o.v. Wassenaar dorp met zijn gezellige winkels en eetgelegenheden, verder verschillende scholen in de directe omgeving, waaronder de American School en uitvalswegen en openbaar vervoerverbindingen allemaal dichtbij.

Indeling begane grond:

Entree via eigen oprit met de voordeur aan de rechterzijde van het huis. Centrale hal met toegang tot de meer dan riante woonkamer, voorzien van een visgraat parketvloer en een sfeervolle open haard. Via de woonkamer openslaande deuren naar de lichte serre aan de achterzijde van de woning die doorloopt naar de moderne woonkeuken, voorzien van alle gemakken en de daarbij behorende inbouwapparatuur. Vanaf hier en uiteraard ook vanuit de serre toegang tot de heerlijke tuin, die het huis aan drie zijde omsluit, waardoor heerlijk privé en altijd met een zonnige plek!
Weer binnen op de begane grond nog een leuke hobbykamer aan de achterzijde, een kantoorkamer aan de voorzijde en een van binnenuit bereikbare garage, die thans gebruikt wordt als praktische berging.

1ste verdieping:

Ruime overloop, die tevens heerlijk licht is door de ramen van boven tot onder in het trappenhuis. Op deze etage zijn drie slaapkamers. De hoofdslaapkamer bevindt zich aan de voorzijde, is uitgerust met een eigen doucheruimte met wastafel én een leuk balkon. Slaapkamer twee ligt aan de achterzijde en is net als de hoofdslaapkamer heerlijk van formaat. Vanaf hier toegang tot het balkon dat zich over de gehele breedte van het pand uitstrekt. De hoofdbadkamer bevindt zich ook op deze verdieping en is uitgerust met een ruim ligbad, douchehoek en een meubel met twee wastafels. Het toilet is separaat en bereikbaar vanuit de hal. De derde slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde en heeft een leuke lichtinval door de ramen aan de voor- én zijkant.

2de verdieping:

Tussentrap met toegang tot de tweede verdieping alwaar twee ruime slaapkamers, een aan de voorzijde en de ander aan de achterzijde gelegen, beide met erkers en een extra Velux dakraam voor extra veel lichtinval. Beide slaapkamers hebben ook veel extra bergruimte in de kasten, maar ook achter de knieschotten. Tussen de kamers in en via de overloop te bereiken extra badkamer met douche, wastafel en derde toilet. Vanaf de overloop ook nog een valluik met trap dat toegang geeft tot de vliering met nóg meer bergruimte.

Kortom een robuust en riant hoekherenhuis met een fijne tuin, garage en dat alles op een mooie plek aan de Deijlerweg!

Bijzonderheden:

– gelegen op 468 m² eigen grond;
– kadastraal bekend: Wassenaar, sectie B, nummer 3378;
– woonoppervlak ca. 228 m², inhoud ca. 914 m³;
– voor de maatvoering verwijzen wij u graag naar de door de firma Object & Co opgestelde plattegronden en meetrapport;
– voorzien van dubbele beglazing;
– HR CV-ketel, Remeha Avanta uit 2008;
– vanwege het oorspronkelijke bouwjaar zullen in de koopovereenkomst preventief de standaard ouderdoms- en materialenclausule worden opgenomen.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen aankoopmakelaar in. Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.nl

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens wordt besteed, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk worden gesteld voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens.

Kaart